-
Foie gras z gęsi, całe, odnerwiona, Europa Wschodnia, ok. 600 g
- 468,56 zł
- Usunięto żyłę główną, oszczędzając skomplikowany etap pracy. Produkt ten znajduje zastosowanie jako foie gras brulee, flan, terrina.
- Dodaj do koszyka
-
Wątróbka z kaczki, 4 plastry każdy około 45g, Rougie,TK, 180g
- 113,63 zł
- Surowe foie gras z kaczki pokrojone i zamrożone. Składniki: Foie gras z kaczki. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie i szybko przetworzyć. Pochodzenie: Francja. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 2406 kJ/584 kcal Tłuszcz 61,2…
- Dodaj do koszyka
-
- Out of Stock
Wątróbka z kaczki, 4 plastry każdy około 35g, Rougie,TK, 140g
- 82,17 zł
- Czytaj dalej
-
-
Foie gras gęsi, całe, odnerwione, Europa Wschodnia, masa, mrożone, ok. 650 g
- 491,78 zł
- Składniki: foie gras. Pochodzenie: Węgry.
- Dodaj do koszyka
-
Foie gras gęsi, cała, Europa Wschodnia, ok. 750 g
- 564,32 zł
- Surowe foie gras oczyszcza się, kroi w plastry, krótko smaży i można je według uznania odszklić, na przykład Maderą lub koniakiem. Wątróbki nadają się również do terrin, które przygotowuje się w formie farsy lub w kawałkach, przyprawia i powoli gotuje…
- Dodaj do koszyka