Chrupiące wodorosty po japońsku Składniki: Wodorosty (Porphyra Yezoensis) (85%), olej palmowy, sól, pieprz, wzmacniacze smaku (E627, E631). Wodorosty są naturalnie bogate w jod. Nadmierne spożycie może powodować zaburzenia czynności tarczycy u osób wrażliwych. W przypadku nadwrażliwości zalecana dzienna porcja wynosi…
Chrupiące wodorosty. Składniki: Wodorosty 85% (Porphyra Yezoensis), olej palmowy, sól, biały pieprz, wzmacniacze smaku (E631, E627). Wodorosty są naturalnie bogate w jod. Nadmierne spożycie może powodować zaburzenia czynności tarczycy u osób wrażliwych. W przypadku nadwrażliwości zalecana dzienna porcja wynosi 15…
Dzikie Rausu Kombu, japońskie suszone wodorosty. Składniki: Wodorosty Kombu Tang. Algi naturalnie zawierają dużo jodu. Nadmierne spożycie jodu może prowadzić do zaburzeń czynności tarczycy. Biały proszek na powierzchni wodorostów Kombu to umami zwany mannitolem. Są to składniki odżywcze, które nie…