Składniki: semolina z pszenicy durum, 3% pomidory, 3% kurkuma, 2% szpinak, 2% ATRAMENT Z KALMARWI. Czas gotowania: 9 minut. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1493 kJ/352 kcal Tłuszcz 1,5 g w tym kwasy…
Składniki: SELUCJA PSZENICY DURUM, 15% JAJ. Czas gotowania: ok. 6 minut. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed światłem. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1591 kJ/376 kcal Tłuszcz 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g Węglowodany 72g…
Składniki: semolina z pszenicy durum, 15% JAJKA, 2% pomidory, 1% szpinak. Czas gotowania: 9 minut. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed światłem. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1573 kJ/372 kcal Tłuszcz 2,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone…
Składniki: SELUCJA PSZENICY DURUM, JAJA 14,5%. Czas gotowania: ok. 6 minut. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed światłem. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1484 kJ/358 kcal Tłuszcz 2,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,6 g Węglowodany 70g…
Składniki: SELUCJA PSZENICY DURUM, 15% JAJ. Czas gotowania: ok. 8 minut. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed światłem. Wartości kaloryczna w 100g Wartość opałowa 1591 kJ/376 kcal Tłuszcz 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g Węglowodany 72g…
Składniki: PSZENICA DURUM, 15% JAJ. Czas gotowania: ok. 9 - 10 minut. Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed światłem. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1591 kJ/376 kcal Tłuszcz 2,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,5 g Węglowodany…
Składniki: PSZENICA DURUM, woda. Czas gotowania: 5 minut. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1550 kJ/366 kcal Tłuszcz 2,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g Węglowodany 72g w tym cukier 3,9 g…