Opis
Składniki: PSZENICA DURUM. Przygotowanie: Makaron ugotować w 6 litrach wrzącej osolonej wody przez 7-9 minut (al dente 7 minut, miękkie 9 minut), a następnie przecedzić. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Made in Italy.
Składniki: PSZENICA DURUM. Przygotowanie: Makaron ugotować w 6 litrach wrzącej osolonej wody przez 7-9 minut (al dente 7 minut, miękkie 9 minut), a następnie przecedzić. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Made in Italy.
Waga | 0,5 kg |
---|---|
Producent | 66015 Fara San Martino (CH), F.lli De Cecco Di Filippo Fara San Martino S.p.A., Via F. De Cecco, Włochy. |
Musisz się zalogować, aby dodać opinię.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.