Papryczka Espelette A.O.C. (chili w proszku), ChNP Składniki: Papryka Espelette A.O.C. Przechowywać w suchym, chłodnym i chronionym przed światłem. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Ten hiszpański specjał jest wędzony tradycyjną metodą podczas suszenia na drewnie dębowym. Następnie jest delikatnie mielony w kamiennych młynach. Gwarantuje to maksymalny smak i stabilność koloru. Smak tego „czerwonego złota” jest wyjątkowy i nieporównywalny na całym świecie. Doskonale nadaje się…
Ten hiszpański specjał jest wędzony tradycyjną metodą podczas suszenia na drewnie dębowym. Następnie jest delikatnie mielony w kamiennych młynach. Gwarantuje to maksymalny smak i stabilność koloru. Smak tego „czerwonego złota” jest wyjątkowy i nieporównywalny na całym świecie. Doskonale nadaje się…
Smażona cebula jest gotowa do użycia i ma szerokie zastosowanie. Można ją wykorzystać do hot dogów, hamburgerów, puree ziemniaczanego, kanapek i chleba z masłem, steków, smażonej wątróbki, omletów, smażonych ziemniaków, sałatek lub zup, a także – do pieczenia chleba lub…
Ten hiszpański specjał jest wędzony tradycyjną metodą podczas suszenia na drewnie dębowym. Następnie jest delikatnie mielony w kamiennych młynach. Gwarantuje to maksymalny smak i stabilność koloru. Smak tego „czerwonego złota” jest wyjątkowy i nieporównywalny na całym świecie. Doskonale nadaje się…
Espelette, niedaleko miejscowości St.-Jean-de-Luz, rozwija się w idealnych warunkach klimatycznych: żyznej glebie i dużej ilości ciepła. Jest pikantne, ale nie tak ostre jak pieprz cayenne. Idealnie pasuje do omletów, grillowanego mięsa, sałatek, ryb i pizzy. Składniki: Pimento Espelette ChNP. Przechowywać…
Espelette, niedaleko miejscowości St.-Jean-de-Luz, rozwija się w idealnych warunkach klimatycznych: żyznej glebie i dużej ilości ciepła. Jest pikantne, ale nie tak ostre jak pieprz cayenne. Idealnie pasuje do omletów, grillowanego mięsa, sałatek, ryb i pizzy. Składniki: Pimento Espelette ChNP. Przechowywać…
Ten hiszpański specjał jest wędzony tradycyjną metodą podczas suszenia na drewnie dębowym. Następnie jest delikatnie mielony w kamiennych młynach. Gwarantuje to maksymalny smak i stabilność koloru. Smak tego „czerwonego złota” jest wyjątkowy i nieporównywalny na całym świecie. Doskonale nadaje się…
Papryka różana pozyskiwana jest z całych ostrych papryczek i ma stosunkowo ostry smak. Jest stosowana wszędzie tam, gdzie pożądany jest pikantny smak. Szczególnie nadaje się do duszonych mięs i gulaszy z węgierskim akcentem, a także do pikantnych zup, takich jak…
Ta hiszpańska specjalność jest wędzona w tradycyjny sposób podczas suszenia na drewnie dębowym. Następnie jest delikatnie mielona w kamiennych młynach. Gwarantuje to maksymalną stabilność smaku i koloru. Smak tego „czerwonego złota” jest wyjątkowy i nieporównywalny na całym świecie. Doskonały do…
Składniki: Papryka (Capsicum annuum). Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu, z dala od światła. Właściwości: Nie są wymagane żadne informacje żywieniowe. Alergeny Zawiera śladowe ilości glutenu, jaj, orzeszków ziemnych, orzechów, mleka, soi.