FR-BIO-01 Kremowy ser miękki. Wypełniony paskiem chrupiących kawałków trufli. Z przyjemną truflową nutą. Ser przyjemność lub nagroda! ORGANICZNY Francuski ser miękki z truflą, 73% tłuszczu tj. Tr.. Składniki: Ser miękki* (MLEKO KROWIE*, ŚMIETANA*, sól kamienna, podpuszczka, substancja wiążąca: chlorek wapnia,…
Młodszy brat Fety. Wyprodukowany na bazie serwatki z dodatkiem śmietany owczej i koziej. Bardzo delikatna kwasowość, czysto mleczna, kremowa. Specjalista w kuchni zimnej i ciepłej. Panierowane w panko lub sezamie, wystarczy podsmażyć na patelni. Do tego trochę miodu. Pyszny!! Ser…
Historyczne dojrzewanie sera Reypenaer: Sery są przechowywane w celu dojrzewania w magazynie serów powierników Rien i Jan van den Wijngaard, którego początki sięgają 1906 r. w Woerden w Holandii. Aromaty i mikroorganizmy w dawnym magazynie serów oraz naturalne wahania klimatu…
Historyczne dojrzewanie sera Reypenaer: Sery są przechowywane w celu dojrzewania w magazynie serów powierników Rien i Jan van den Wijngaard, którego początki sięgają 1906 r. w Woerden w Holandii. Aromaty i mikroorganizmy w dawnym magazynie serów oraz naturalne wahania klimatu…
Pikantny i kremowy! Częściowo chrupiące krążki chili naprawdę ożywiają pyszny Wijngaard Affine dzięki jego kremowej konsystencji w idealnym stopniu. Idealne do desek serów i bufetów, ale pyszne także do burgerów i hot dogów. Holenderski twardy ser z pepperoni, 48% tłuszczu…