Skip to content
0,00 zł Wózek
  • Strona główna
  • O firmie
  • Referencje
  • Moje konto
  • Aktualności
  • Kontakt
Menu
  • Strona główna
  • O firmie
  • Referencje
  • Moje konto
  • Aktualności
  • Kontakt
  • Strona główna
  • O firmie
  • Referencje
  • Moje konto
  • Aktualności
  • Kontakt
Menu
  • Strona główna
  • O firmie
  • Referencje
  • Moje konto
  • Aktualności
  • Kontakt
0,00 zł Wózek
  • Aktualności
  • Kontakt
  • Koszyk
  • Moje konto
  • O firmie
  • Polityka prywatności
  • Referencje
  • Regulamin
  • Sklep
  • Strona główna
  • Zamówienie
  • Sery

    1. Strona Główna>
    2. Produkty>
    3. Sery>
    4. Strona 2
    • Blue Stilton, angielski półtwardy ser z niebieską pleśnią, PDO/PDO, 150 g
      • Blue Stilton, angielski półtwardy ser z niebieską pleśnią, PDO/PDO, 150 g
      • Blue Stilton, angielski półtwardy ser z niebieską pleśnią, PDO/PDO, 150 g

      • 33,01 zł
      • Klasyka z Anglii. Pełen charakteru, kremowy ser pleśniowy. Zarówno na desce serów, jak i przy lampce porto. Ser pleśniowy, 56% tłuszczu. Tr. Składniki: Pasteryzowane mleko krowie, sól kuchenna, mikrobiologiczny zamiennik podpuszczki, Penicillium Roqueforti, kultury bakterii mlecznych. Przechowywać w lodówce, maksymalnie…
      • Dodaj do koszyka
    • Berthaut Epoisses AOP/g.U, miękki ser z czerwoną skórką z kultur drożdży i Marc d.Bourgogne, 125 g
      • Berthaut Epoisses AOP/g.U, miękki ser z czerwoną skórką z kultur drożdży i Marc d.Bourgogne, 125 g
      • Berthaut Epoisses AOP/g.U, miękki ser z czerwoną skórką z kultur drożdży i Marc d.Bourgogne, 125 g

      • 37,04 zł
      •   Ser miękki z czerwoną skórką i Marc d.Bourgogne, zawartość tłuszczu min. 50%. Składniki: Pasteryzowane mleko krowie, sól, podpuszczka, kultury bakterii serowych, Marc de Bourgogne ze skórki sera. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C  do +8°C. Wartości odżywcze w…
      • Dodaj do koszyka
    • La Buchette z płatkami czerwonej róży, serek kozi, 100 g
      • La Buchette z płatkami czerwonej róży, serek kozi, 100 g
      • La Buchette z płatkami czerwonej róży, serek kozi, 100 g

      • 22,43 zł
      • Delikatny serek śmietankowy ze szlachetną pleśnią i płatkami czerwonej róży. Składniki: MLEKO KOZIE, sól, 0,5% płatki róży, podpuszczka mikrobiologiczna, FERMENTY MLECZNE, substancja konserwująca: sorbinian potasu. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +8°C. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna…
      • Dodaj do koszyka
    • Mimolette, francuski ser twardy z mleka krowiego, ekologiczny, 200 g
      • Mimolette, francuski ser twardy z mleka krowiego, ekologiczny, 200 g
      • Mimolette, francuski ser twardy z mleka krowiego, ekologiczny, 200 g

      • 41,35 zł
      • FR-BIO-10 Kulisty Mimolette, zwany także „Boule de Lille”, produkowany jest na północnym wybrzeżu Francji. Ser ma piękny pomarańczowy kolor dzięki naturalnemu barwnikowi annato. Zróżnicowane aromaty orzechów, owoców i karmelu. Dojrzewa przez conajmniej 4 miesiące. Organiczny francuski ser twardy. Składniki: MLEKO…
      • Dodaj do koszyka
    • Valencay AOP (Kozia Piramida), ser miękki, 220 g
      • Valencay AOP (Kozia Piramida), ser miękki, 220 g
      • Valencay AOP (Kozia Piramida), ser miękki, 220 g

      • 61,46 zł
      • Charakterystyczną cechą Valencay jest kształt ściętej piramidy. Posypane popiołem węglowym. Nad nią rośnie piękna szlachetna pleśń, która może mieć również zielony i niebieski kolor. Ser kozi z surowego mleka ma delikatnie kwaśną nutę. Można dosłownie poczuć smak świeżego mleka. Francuski…
      • Dodaj do koszyka
    • Sovrano di Bufala, twardy ser z mleka bawolego i krowiego, 300 g
      • Sovrano di Bufala, twardy ser z mleka bawolego i krowiego, 300 g
      • Sovrano di Bufala, twardy ser z mleka bawolego i krowiego, 300 g

      • 70,72 zł
      • Bardzo ekskluzywny parmezan. Dodatek 20% bogatego w białko mleka bawolego sprawił, że ser charakteryzuje się niezwykle dużą liczbą dojrzewających kryształków. Subtelna kwasowość, słoność i delikatne aromaty przypominające owoce cytrusowe. Włoski ser twardy zawierający minimum 20% mleka bawolego i minimum 32%…
      • Dodaj do koszyka
    • Gudbrandsdalen, ser serwatkowy z mlekiem kozim, Norwegia, 250 g
      • Gudbrandsdalen, ser serwatkowy z mlekiem kozim, Norwegia, 250 g
      • Gudbrandsdalen, ser serwatkowy z mlekiem kozim, Norwegia, 250 g

      • 36,98 zł
      • Ser norweski wyróżnia się wizualnie na tle wszystkich innych znanych serów. Podobnie jak jego gust. Aby uzyskać słony ser o konsystencji karmelu, serwatkę podgrzewa się do wysokiej temperatury przez dłuższy czas. W wyniku tego laktoza karmelizuje się, co nadaje produktowi…
      • Dodaj do koszyka
    • Cheddar Vintage „Mini Heart”, ser twardy w wosku, Godminster, organiczny, 200 g
      • Cheddar Vintage „Mini Heart”, ser twardy w wosku, Godminster, organiczny, 200 g
      • Cheddar Vintage „Mini Heart”, ser twardy w wosku, Godminster, organiczny, 200 g

      • 69,79 zł
      • GB-ORG-05 Ten 12-miesięczny, ekologiczny cheddar nie tylko pięknie wygląda, ale też ma niezwykle pełny, treściwy, maślany i kremowy smak. Z wyraźną nutą soli i drobnymi kryształkami dojrzewania. Prawdziwa uczta. EKOLOGICZNY cheddar. Składniki: MLEKO ekologiczne, sól*, kultury mleczne *(MLEKO), podpuszczka*; *nie…
      • Dodaj do koszyka
    • Cerron Rosemary, ser półtwardy z mleka koziego z rozmarynem, ekologiczny, ok. 360 gramów
      • Cerron Rosemary, ser półtwardy z mleka koziego z rozmarynem, ekologiczny, ok. 360 gramów
      • Cerron Rosemary, ser półtwardy z mleka koziego z rozmarynem, ekologiczny, ok. 360 gramów

      • 96,78 zł
      • DE-ÖKO-003/ ES-ECO-002-CM Ser kozi dojrzewający z rozmarynem i miodem, produkowany przez rodzinę Juana Garcia w Hiszpanii, w regionie La Mancha. Zrównoważony, aromatyczny, świeży, mleczny z eleganckim aromatem kozy i delikatną nutą rozmarynu. Hiszpański ser półtwardy. Wykonany z mleka koziego. Zawartość…
      • Dodaj do koszyka
    • De Jonker, ser półtwardy, w stylu Gouda, ekologiczny, ok. 250 gramów
      • De Jonker, ser półtwardy, w stylu Gouda, ekologiczny, ok. 250 gramów
      • De Jonker, ser półtwardy, w stylu Gouda, ekologiczny, ok. 250 gramów

      • 35,06 zł
      • DE-ÖKO-001 W gospodarstwie znajduje się 200 krów, które pasą się na niepryskanych, bogatych w zioła pastwiskach przez ponad 6 miesięcy w roku. Ten ser, dojrzewający przez około 6 tygodni, wytwarzany jest w posiadłości Marienwaerth w Geldrii. Wyśmienite, pełne, kremowe i…
      • Dodaj do koszyka
    • Alpenstolz, ser twardy, dojrzewający min. 10 miesięcy, ekologiczny, ok. 250 gramów
      • Alpenstolz, ser twardy, dojrzewający min. 10 miesięcy, ekologiczny, ok. 250 gramów
      • Alpenstolz, ser twardy, dojrzewający min. 10 miesięcy, ekologiczny, ok. 250 gramów

      • 43,00 zł
      • DE-ÖKO-001 Ten austriacki twardy ser o aromatycznej, orzechowej nucie, wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego, może konkurować z wieloma twardymi serami z mleka surowego. Idealny dla kobiet w ciąży, które lubią treściwe, twarde sery, ale chcą unikać serów z surowego mleka.…
      • Dodaj do koszyka
    • Alpejski cheddar, ser półtwardy, ok. 200 gramów
      • Alpejski cheddar, ser półtwardy, ok. 200 gramów
      • Alpejski cheddar, ser półtwardy, ok. 200 gramów

      • 38,89 zł
      • Serowarnia Kraus znajduje się w regionie Allgäu. Pomyśleli więc: „Wymieszajmy ser Clothbound Cheddar z Anglii, który dojrzewał w lnianych płótnach przez 24 miesiące, ze świeżym twarogiem naszego sera i zobaczmy, co się stanie”. Efekt jest niepowtarzalny. Aromatyczny, kremowy, korzenny ze…
      • Dodaj do koszyka
    • Ser z pieprzem Schattbuch, ser półtwardy, ok. 200 gramów
      • Ser z pieprzem Schattbuch, ser półtwardy, ok. 200 gramów
      • Ser z pieprzem Schattbuch, ser półtwardy, ok. 200 gramów

      • 43,20 zł
      • Rzemieślnicza produkcja sera w regionie Allgäu. Wyrazista, chrupiąca, ziarnista konsystencja pieprzu. Lekko słodkie, pikantne nuty. 6 wykwintnych odmian papryki z Malezji i Tasmanii. Dojrzewa przez co najmniej 4 miesiące. Gładkie, miękki ser.   Ser w plasterkach min. 50% tłuszczu. Tr.…
      • Dodaj do koszyka
    • Bavarigiano, półtwardy ser z tartym parmezanem. Reggiano, ok. 200 gramów
      • Bavarigiano, półtwardy ser z tartym parmezanem. Reggiano, ok. 200 gramów
      • Bavarigiano, półtwardy ser z tartym parmezanem. Reggiano, ok. 200 gramów

      • 38,89 zł
      • Serowarnia Kraus z Allgäu wymyśliła coś wyjątkowego. Do świeżego twarogu dodaje się 24-miesięcznego parmezanu. Potem dajemy mu kolejne 4 miesiące dojrzewania i mamy niepowtarzalny ser. Pełne, pikantne, ze słodką i owocową nutą. Ser w plasterkach o zawartości tłuszczu min. 50%.…
      • Dodaj do koszyka
    • Pecorino „Tartuffo”, ser owczy z truflami, dojrzewający minimum 3 tygodnie, ok. 700 gramów
      • Pecorino „Tartuffo”, ser owczy z truflami, dojrzewający minimum 3 tygodnie, ok. 700 gramów
      • Pecorino „Tartuffo”, ser owczy z truflami, dojrzewający minimum 3 tygodnie, ok. 700 gramów

      • 208,17 zł
      • Szlachetny i fantastyczny - Pecorino z prawdziwymi, czarno-białymi truflami! Wielokrotnie nagradzany ser owczy ma całkowicie naturalny smak, bez dodatku aromatu truflowego i oleju truflowego. Ręcznie robione, autentyczne i tradycyjnie dojrzewające sery Pecorino powstają z mleka owczego w małej serowarni w…
      • Dodaj do koszyka
    • Rolka z sera koziego ze szlachetną pleśnią, Reine des Caprin, 1 kg
      • Rolka z sera koziego ze szlachetną pleśnią, Reine des Caprin, 1 kg
      • Rolka z sera koziego ze szlachetną pleśnią, Reine des Caprin, 1 kg

      • 120,07 zł
      • Klasyczny miękki ser kozi ze szlachetną pleśnią. Drobno kwaśny, mleczny i świeży, z delikatną kozią nutą. Miękki ser kozi z pasteryzowanego mleka koziego ze szlachetną pleśnią, tłuszczem tj. 45%. Składniki: Pasteryzowane MLEKO KOZIE, sól, mikrobiologiczny substytut podpuszczki, bakterie kwasu mlekowego,…
      • Dodaj do koszyka
    • Mini Duc Truffle, miękki ser z warstwą truflową, mleko krowie, bio, 100 g
      • Mini Duc Truffle, miękki ser z warstwą truflową, mleko krowie, bio, 100 g
      • Mini Duc Truffle, miękki ser z warstwą truflową, mleko krowie, bio, 100 g

      • 52,59 zł
      • FR-BIO-01 Kremowy ser miękki. Wypełniony paskiem chrupiących kawałków trufli. Z przyjemną truflową nutą. Ser przyjemność lub nagroda! ORGANICZNY Francuski ser miękki z truflą, 73% tłuszczu tj. Tr.. Składniki: Ser miękki* (MLEKO KROWIE*, ŚMIETANA*, sól kamienna, podpuszczka, substancja wiążąca: chlorek wapnia,…
      • Dodaj do koszyka
    • Manouri ChNP/ChNP, ser grecki z mleka owczego, Hotos, 200 g
      • Manouri ChNP/ChNP, ser grecki z mleka owczego, Hotos, 200 g
      • Manouri ChNP/ChNP, ser grecki z mleka owczego, Hotos, 200 g

      • 23,08 zł
      • Młodszy brat Fety. Wyprodukowany na bazie serwatki z dodatkiem śmietany owczej i koziej. Bardzo delikatna kwasowość, czysto mleczna, kremowa. Specjalista w kuchni zimnej i ciepłej. Panierowane w panko lub sezamie, wystarczy podsmażyć na patelni. Do tego trochę miodu. Pyszny!! Ser…
      • Dodaj do koszyka
    • Wijngaard Reypenaer ser twardy XO Reserve, 30 miesięcy, na gilotynę, 250 g
      • Wijngaard Reypenaer ser twardy XO Reserve, 30 miesięcy, na gilotynę, 250 g
      • Wijngaard Reypenaer ser twardy XO Reserve, 30 miesięcy, na gilotynę, 250 g

      • 92,28 zł
      • Historyczne dojrzewanie sera Reypenaer: Sery są przechowywane w celu dojrzewania w magazynie serów powierników Rien i Jan van den Wijngaard, którego początki sięgają 1906 r. w Woerden w Holandii. Aromaty i mikroorganizmy w dawnym magazynie serów oraz naturalne wahania klimatu…
      • Dodaj do koszyka
    • Wijngaard Reypenaer ser twardy VSOP, 24 miesiące, na gilotynę, 135 g
      • Wijngaard Reypenaer ser twardy VSOP, 24 miesiące, na gilotynę, 135 g
      • Wijngaard Reypenaer ser twardy VSOP, 24 miesiące, na gilotynę, 135 g

      • 36,11 zł
      • Historyczne dojrzewanie sera Reypenaer: Sery są przechowywane w celu dojrzewania w magazynie serów powierników Rien i Jan van den Wijngaard, którego początki sięgają 1906 r. w Woerden w Holandii. Aromaty i mikroorganizmy w dawnym magazynie serów oraz naturalne wahania klimatu…
      • Dodaj do koszyka
    • Ser Parmigiano Reggiano, minimum 42 miesięcy dojrzewający,około 1kg
      • Ser Parmigiano Reggiano, minimum 42 miesięcy dojrzewający,około 1kg
      • Ser Parmigiano Reggiano, minimum 42 miesięcy dojrzewający,około 1kg

      • 238,01 zł
      • Dodaj do koszyka
    • Ser Parmigiano Reggiano, minimum 15 miesięcy dojrzewający,około 1kg
      • Ser Parmigiano Reggiano, minimum 15 miesięcy dojrzewający,około 1kg
      • Ser Parmigiano Reggiano, minimum 15 miesięcy dojrzewający,około 1kg

      • 165,47 zł
      • Dodaj do koszyka
    • Ser Parmigiano Reggiano, pierwsza jakość, minimum 24 miesięcy dojrzewający, około 20kg
      • Ser Parmigiano Reggiano, pierwsza jakość, minimum 24 miesięcy dojrzewający, około 20kg
      • Ser Parmigiano Reggiano, pierwsza jakość, minimum 24 miesięcy dojrzewający, około 20kg

      • 4025,70 zł
      • Dodaj do koszyka
    • Ser Manchego viva espana, 6miesięczny, D.O.P, około 2,8kgSer Manchego viva espana, 6miesięczny, D.O.P, około 2,8kg
      • Ser Manchego viva espana, 6miesięczny, D.O.P, około 2,8kgSer Manchego viva espana, 6miesięczny, D.O.P, około 2,8kg
      • Ser Manchego viva espana, 6miesięczny, D.O.P, około 2,8kg

      • 568,19 zł
      • Dodaj do koszyka
    • Grana Padano, pierwszej jakość, ser 16 – miesięczny, połowa sera, ok. 17,5 kg
      • Grana Padano, pierwszej jakość, ser 16 – miesięczny, połowa sera, ok. 17,5 kg
      • Grana Padano, pierwszej jakość, ser 16 – miesięczny, połowa sera, ok. 17,5 kg

      • 2610,05 zł
      • Dodaj do koszyka
    • Grana Padano, pierwszej jakość, ser 16 – miesięczny, ok. 1 kg
      • Grana Padano, pierwszej jakość, ser 16 – miesięczny, ok. 1 kg
      • Grana Padano, pierwszej jakość, ser 16 – miesięczny, ok. 1 kg

      • 137,83 zł
      • Dodaj do koszyka
    • Ser Cerrato – gran prestigio, 100% ser owczy, około 3kg
      • Ser Cerrato – gran prestigio, 100% ser owczy, około 3kg
      • Ser Cerrato – gran prestigio, 100% ser owczy, około 3kg

      • 445,91 zł
      • Dodaj do koszyka
    • Bregenzerwälder Ursalz, 45% F.i.T., Furore, około 750g
      • Bregenzerwälder Ursalz, 45% F.i.T., Furore, około 750g
      • Bregenzerwälder Ursalz, 45% F.i.T., Furore, około 750g

      • 108,54 zł
      • Dodaj do koszyka
    • 1
    • 2

    Kategorie produktów

    • Kuchnia molekularna
    • Kuchnia azjatycka & etniczna
    • Warzywa
    • Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
    • Świat Ryb i owoców morza
    • NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
    • BIO produkty
    • Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
    • Ciastka; pralinki; snacki
    • Kalendarze Adwentowe
    • Urządzenia kuchenne
    • Vegan Food
    • Sosy i przyprawy do grilla
    • Miody; konfitury
    • Non Food / Sprzęty
    • Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
    • Sery
    • Kawa i herbata
    • Makarony świeże; suszone; gnocchi
    • Marynaty; konserwy; przystawki
    • Kiełbasy; salami; szynki
    • Napoje bezalkoholowe
    • Cukiernictwo - Patisserie
    • Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
    • NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
    • Prosecco & wina bezalkoholowe
    • Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
    • Octy; oliwy; oleje
    • Produkty ze świńki rasy mangalica
    • Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
    • Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
    • Octy i oleje
    • Sous-vide produkty podgotowane i burgery
    • Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
    • Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
    • Kuchnia afrykańska
    • Hiszpańskie szynki
    • Pieczywa i ciasta
    • Przyprawy
    • Kuchnia meksykańska
    • Produkty Vulcano
    • Noże i dodatki
    • Trufla świeża & produkty truflowe
    • Musztardy
    • Kuchnia australijska
    • Świeże Mięso Świata

    Koszyk

    Bądź na bieżąco

    Informacje ogólne

    • O firmie
    • Referencje
    • Kontakt
    • Moje konto
    • Regulamin
    Copyright - Luxdood, Wykonanie - PogoProjekt.pl – strony internetowe
    ×

    Koszyk