-
Masło truflowe z białą truflą Magnatum Pico, Valnerina Tartufi, 80 g
- 43,80 zł
- Wysokiej jakości masło z dodatkiem białej trufli, soli i aromatu. Idealny do przyprawiania risotto, mięsa, jajek, ryb i bruschetty. Składniki: MASŁO 94%, 4,5% siekana trufla Bianchetto (Tuber Borchii vitt.), 0,3% siekana biała trufla (Tuber Magnatum Pico), sól, aromaty. Po otwarciu…
- Dodaj do koszyka
-
Masło truflowe z letnią truflą i aromatem białej trufli, Alba, 250g
- 173,48 zł
- Składniki: MASŁO 96,2%, trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 2,9%, aromat, substancja konserwująca: kwas sorbinowy. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +6°C. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 3028 kJ/736 kcal Tłuszcz 81,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone…
- Dodaj do koszyka
-
Masło truflowe Bianchetto, mleko bawole (BURRO di BUFALA), Appennino, 120 g
- 130,92 zł
- Pikantne masło bawole miesza się z intensywnymi truflami Bianchetto. Ten sposób przygotowania zapewnia jeszcze intensywniejszy smak. Idealnie nadaje się jako dodatek do sosów mięsnych. Składniki: MASŁO BUFALOWE MLEKO, trufla Bianchetto (Tuber Albidum Pico) 3%, aromat, substancja konserwująca: E200.
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE „Bukiet” – masło truflowe, 300 g
- 179,93 zł
- Składniki: MASŁO 91%, trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt.) 8%, sól, aromat. Dawkowanie: 1 łyżeczka na osobę. Wystarczy na 30 porcji.
- Dodaj do koszyka
-
Masło truflowe z truflami letnimi (BURRO con Tartufo), Appennino, 50 g
- 57,14 zł
- Świeżo przetworzone masło śmietankowe miesza się z posiekanymi letnimi truflami w masie maślanej. Idealny do uszlachetniania sosów do makaronów. Składniki: MASŁO KLAROWANE 96,7%, trufla letnia liofilizowana (Tuber aestivum vitt.) 2%, aromat, sól. Otwarty słoiczek przechowywać w lodówce i spożyć w…
- Dodaj do koszyka