Batonik czekoladowy z giandują i czarną truflą, Appennino, 50 g

70,41 

  • Batonik czekoladowy Gianduja o smaku letniej trufli.
    Zawartość kakao co najmniej 34%.
    Składniki: cukier trzcinowy, 28,5% g.g.A PASTA Z ORZECHÓW LASKOWYCH,
    miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, suszone trufle letnie
    (Tuber aestivum Vitt.) 0,5%, fleur de sel, emulgator: lecytyna sojowa,
    aromat, ekstrakt waniliowy.
    Przechowywać w chłodnym, suchym i pozbawionym zapachu miejscu.
    Producent: Domori S.p.A, Via Pinerolo 72-74 Brak, Włochy.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Batonik czekoladowy z giandują i czarną truflą, Appennino, 50 g”