Gnocchi alla arugula z nadzieniem ricotta i rukolą Sassella, 500 g

40,41 

SKU: 50886 Kategoria:

Description

Składniki: 80% ciasta: 98% puree ziemniaczane (woda, płatki ziemniaczane, skrobia ziemniaczana), sól, naturalny smak, suszony szpinak. 20% nadzienia: 44% RICOTTA (SER MLECZNY), PRZYGOTOWANIE SERU (EDAMER / SER CHEDDAR, woda, nieuwodorniony tłuszcz roślinny (palmowy, słonecznikowy), KURCZAK MLEKA, SER GORGONZOLA, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, skrobia ziemniaczana, aromat), 8% Rucola preparat (37 % Rukola, olej słonecznikowy, woda, cebula, skrobia kukurydziana, sól, dekstroza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), 5% SER, sól, aromat, środek konserwujący: kwas sorbinowy. Przygotowanie: Dodaj gnocchi do wrzącej, osolonej wody, jak tylko wzejdą na powierzchnię przez 2-3 minuty. Następnie odcedź i podawaj zgodnie z życzeniem. Przechowywać w temperaturze maksymalnie + 7 ° C Made in Italy

Additional information

Weight 0,5 kg
Producent

53359 Rheinbach, Niemcy., Pasta Sassella GmbH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gnocchi alla arugula z nadzieniem ricotta i rukolą Sassella, 500 g”