Gnocchi alla arugula z nadzieniem ricotta i rukolą Sassella, 500 g

40,41 

Składniki: 80% ciasta: 98% puree ziemniaczane (woda, płatki ziemniaczane, skrobia ziemniaczana), sól, naturalny smak, suszony szpinak. 20% nadzienia: 44% RICOTTA (SER MLECZNY), PRZYGOTOWANIE SERU (EDAMER / SER CHEDDAR, woda, nieuwodorniony tłuszcz roślinny (palmowy, słonecznikowy), KURCZAK MLEKA, SER GORGONZOLA, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, sól, skrobia ziemniaczana, aromat), 8% Rucola preparat (37 % Rukola, olej słonecznikowy, woda, cebula, skrobia kukurydziana, sól, dekstroza, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), 5% SER, sól, aromat, środek konserwujący: kwas sorbinowy. Przygotowanie: Dodaj gnocchi do wrzącej, osolonej wody, jak tylko wzejdą na powierzchnię przez 2-3 minuty. Następnie odcedź i podawaj zgodnie z życzeniem. Przechowywać w temperaturze maksymalnie + 7 ° C.

Wartości odżywcze w 100g

Wartość kaloryczna 620 kJ/147 kcal

Tłuszcz 3,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1 g

Węglowodany 25 g w tym cukier 0,9 g

Białko 4 g

Sól 1,04 g
Zawiera mleko.

SKU: 50886 Kategoria:

Informacje dodatkowe

Waga 0,5 kg
Producent

53359 Rheinbach, Niemcy., Pasta Sassella GmbH

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Gnocchi alla arugula z nadzieniem ricotta i rukolą Sassella, 500 g”