Description
Składniki: 33,9% mąki PSZENNEJ, woda, 10% ser twarogowy (QUARK 10% FiT), 8,4% bułka tarta (mąka PSZENNA, drożdże, sól), 6,6% suszona gruszka, 5,3% cukier granulowany, aromaty, oleje roślinne ( Rzepak, słonecznik), przyprawy, jednorodna sól kuchenna. Przygotowanie: Gotowanie: Gotuj zamrożony produkt w lekko osolonej wodzie przez 8 minut. Gotowanie na parze: Przygotuj mrożony produkt w piecu konwekcyjno-parowym przez 9 minut w 100% parze. Pieczenie: Rozłożyć zamrożony makaron z żółtkiem lub fazą kombi i piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze + 250 ° C przez 10 minut. Smażenie: panierowane pierogi mrożone i smażyć przez 4 minuty w wysokiej temperaturze (+ 185 ° C). Przechowywać w temperaturze -18 ° C lub niższej. Nie zamrażać po rozmrożeniu. Stabilny w temperaturze -6 ° C (*) przez 1 tydzień. Stabilny w -12 ° C (**) przez 1 miesiąc.
Reviews
There are no reviews yet.