Karyncki makaron grzybowy, nadziewany, Brunner, TK, 2 kg, 50 x 40g

170,51 

SKU: 51199 Kategoria:

Opis

Składniki: woda, 33,9% mąki PSZENNEJ, 10,4% płatki ziemniaczane, 2,6% grzyby borowików, jednorodna sól kuchenna, palona cebula (cebula, olej słonecznikowy, skrobia ziemniaczana, sól), oleje roślinne (rzepak, słonecznik), przyprawy, zioła. Przygotowanie: Gotowanie: Gotuj zamrożony produkt w lekko osolonej wodzie przez 8 minut. Gotowanie na parze: Przygotuj mrożony produkt w piecu konwekcyjno-parowym przez 9 minut w 100% parze. Pieczenie: Rozłożyć zamrożony makaron z żółtkiem lub fazą kombi i piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze + 250 ° C przez 10 minut. Smażenie: panierowane pierogi mrożone i smażyć przez 4 minuty w wysokiej temperaturze (+ 185 ° C). Przechowywać w temperaturze -18 ° C lub niższej. Nie zamrażać po rozmrożeniu. Stabilny w temperaturze -6 ° C (*) przez 1 tydzień. Stabilny w -12 ° C (**) przez 1 miesiąc. Funkcje: Wegańskie.

Informacje dodatkowe

Waga 2 kg
Producent

9753 Lind / Drau, Austria., BRUNNER GmbH, Lessnig 2

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Karyncki makaron grzybowy, nadziewany, Brunner, TK, 2 kg, 50 x 40g”