Karyncki makaron serowy, nadziewany, Brunner, TK, 2 kg, 50 x 40 g

157,59 

SKU: 51193 Kategoria:

Opis

Składniki: woda, 34,3% mąka PSZENNA, 10,2% ser twarogowy (QUARK 10% FiT), 7,7% płatki ziemniaczane, sól, palona cebula (cebula, olej palmowy, mąka PSZENNA, sól), oleje roślinne (rzepak, słonecznik, SOYA ), Mięta, zioła, przyprawy. Przygotowanie: Gotowanie: Gotuj zamrożony produkt w lekko osolonej wodzie przez 8 minut. Gotowanie na parze: Przygotuj mrożony produkt w piecu konwekcyjno-parowym przez 9 minut w 100% parze. Przechowywać w temperaturze -18 ° C lub niższej. Nie zamrażać po rozmrożeniu. Stabilny w temperaturze -6 ° C (*) przez 1 tydzień. Stabilny w -12 ° C (**) przez 1 miesiąc.

Informacje dodatkowe

Waga 2 kg
Producent

9753 Lind / Drau, Austria., BRUNNER GmbH, Lessnig 2

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Karyncki makaron serowy, nadziewany, Brunner, TK, 2 kg, 50 x 40 g”