Krem truflowy z truflami letnimi i białymi, Zigante Tartufi, 80 g

61,91 

  • Tartufatę można stosować do smarowania pieczywa lub bazę do kremowego sosu
    truflowego, który doskonale komponuje się z daniami z makaronu,
    takimi jak tagliatelle czy typowe istryjskie fuži.
    Łyżkę Tartufaty podgrzać  razem z masłem, dodać śmietanę,
    krótko wymieszać i polać gotowy makaron. Następnie danie można doprawić
    odrobiną oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i startym parmezanem.
    Podawany na gorąco taki makaron to niezrównany przysmak!
    Bez konserwantów! Żadnych dodatków chemicznych! Tylko naturalne aromaty!
  • Składniki: ŚMIETANA 42%, MASŁO, ser 9% (Gouda (MLEKO, kultury
    bakterii, barwnik: beta-karoten, chlorek wapnia, podpuszczka, sól),
    Grana Pandano (MLEKO, sól, podpuszczka, substancja konserwująca:
    lizozym z JAJ), oliwa extra virgin olej, trufla biała
    (Tuber Borchii Vitt.) 3%, skrobia modyfikowana, trufla biała
    (Tuber Magnatum Pico) 1%, sól morska jodowana, aromaty, regulator
    kwasowości: kwas cytrynowy, substancje konserwujące: benzoesan sodu,
    sorbinian potasu, przeciwutleniacz: ekstrakt z rozmarynu.
    Przechowywać w temperaturze pokojowej.
    Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +8°C
    i zużyć w ciągu 7 dni. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Krem truflowy z truflami letnimi i białymi, Zigante Tartufi, 80 g”