Krem truflowy z truflami wiosennymi i letnimi - Crema fresco al Tartuffo, 1 kg

448,74 

  • Krem truflowy z oliwą i serem. Składniki: MASŁO, olej słonecznikowy,
    oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, orzeszki piniowe,
    Grana Padano D.O.P. SER, Pecorino Romano D.O.P. SER,
    wkład truflowy 5% (64% trufle włoskie [Tuber aestivum vitt.],
    oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 6% trufle włoskie
    [Tuber albidum], sól, solone anchois, czosnek, pieprz czarny), sól,
    czosnek, aromat truflowy, substancja konserwująca: kwas sorbinowy.
    Przechowywać w lodówce w temperaturze +2°C – +4°C.
    Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
  • Krem truflowy – z truflą wiosenną Tuber albidum (Marzolo) i truflą
    letnią Tuber Aestivum. Bardzo smaczny krem ​​na bazie masła, oleju
    słonecznikowego, oliwy z oliwek, serów Grana Padano i Pecorino, soli,
    czosnku, orzeszków piniowych, trufli, aromatu truflowego i anchois.
    Idealny do uszlachetniania wielu potraw.


Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Krem truflowy z truflami wiosennymi i letnimi – Crema fresco al Tartuffo, 1 kg”