Świeże agnolotti z nadzieniem pomidorowym i mozzarellą, okrągłe i czerwone, Sassella, 500 g

49,05 

SKU: 15977 Kategoria:

Opis

Składniki Ciasto: semolina z pszenicy twardej, mąka pszenna, woda pitna, 10% vollei, proszek pomidorowy, proszek z papryki; Składniki Wypełnienie: SER PSZENICY Ricotta (kwas cytrynowy), 14% koncentrat koncentratu pomidorowego, 12% Mozzarella SER, słodki proszek MOLKEN, bułka tarta (PSZENNY), ​​olej rzepakowy, SER Grana Padano, włókna roślinne, skrobia (kukurydza, ryż, tapioka), zioła, sól , Aromat. Przygotowanie: Wlać makaron do wrzącej, osolonej wody i gotować przez 6-7 minut. Następnie osusz i podawaj z dowolnym sosem. Przechowywać w chłodnym miejscu w + 7 ° C Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego, pakowane w atmosferze ochronnej.

Informacje dodatkowe

Waga 0,5 kg
Producent

53359 Rheinbach, Heerstraßenbenden 2, Niemcy., Pasta Sassella

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Świeże agnolotti z nadzieniem pomidorowym i mozzarellą, okrągłe i czerwone, Sassella, 500 g”