Description
Składniki Ciasto: semolina z pszenicy twardej, mąka PSZENNA, woda pitna, 10% VOLLEI, atrament 1,5% INKFISH. Składniki Wypełnienie: SER Z PSZENICY Ricotta (kwas cytrynowy), 19% wędzonego łososia (łosoś, sól, cukier trzcinowy, dym z drewna bukowego), słodki proszek MOLKEN, bułka tarta (PSZENICA), olej rzepakowy, szczypiorek, SER Grana Padano, włókna roślinne, skrobia (kukurydza, ryż, tapioka) smak. Przygotowanie: Wlać makaron do wrzącej, osolonej wody i gotować przez 6-7 minut. Następnie odcedź i podawaj z dowolnym sosem. Zapewnia około 4-5 porcji. Przechowywać w temperaturze + 7 ° C. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego, pakowane w atmosferze ochronnej.
Reviews
There are no reviews yet.