Świeże agnolotti z nadzieniem z łososia, okrągłe i czarne, Sassella, 500 g

46,71 

SKU: 15979 Kategoria:

Opis

Składniki Ciasto: semolina z pszenicy twardej, mąka PSZENNA, woda pitna, 10% VOLLEI, atrament 1,5% INKFISH. Składniki Wypełnienie: SER Z PSZENICY Ricotta (kwas cytrynowy), 19% wędzonego łososia (łosoś, sól, cukier trzcinowy, dym z drewna bukowego), słodki proszek MOLKEN, bułka tarta (PSZENICA), olej rzepakowy, szczypiorek, SER Grana Padano, włókna roślinne, skrobia (kukurydza, ryż, tapioka) smak. Przygotowanie: Wlać makaron do wrzącej, osolonej wody i gotować przez 6-7 minut. Następnie odcedź i podawaj z dowolnym sosem. Zapewnia około 4-5 porcji. Przechowywać w temperaturze + 7 ° C. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego, pakowane w atmosferze ochronnej.

Informacje dodatkowe

Waga 0,5 kg
Producent

53359 Rheinbach, Heerstraßenbenden 2, Niemcy., Pasta Sassella

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Świeże agnolotti z nadzieniem z łososia, okrągłe i czarne, Sassella, 500 g”