Description
Składniki Ciasto: semolina z pszenicy twardej, mąka PSZENNA, woda pitna, 10% VOLLEI; Składniki Wypełnienie: 48% Ricotta SER PSZENNY (kwas: kwas cytrynowy, 19% wędzony łosoś (łosoś, sól, cukier trzcinowy, dym z buku), słodki proszek MOLKEN, bułka tarta (PSZENICA), olej rzepakowy, szczypiorek, SER Grana Padano, włókna roślinne, skrobia (kukurydza, ryż, tapioka ), Przygotowanie aromatu: Wlać makaron do wrzącej, osolonej wody i gotować przez 6-7 minut, następnie wylać i podawać z dowolnym sosem. Weź około 4-5 porcji, wstaw do lodówki w temperaturze + 7 ° C. Wykonane w Niemczech. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego, pakowane w atmosferze ochronnej.
Reviews
There are no reviews yet.