Świeże agnolotti z nadzieniem z łososia, okrągłe i jasne, Sassella, 500 g

46,71 

SKU: 18271 Kategoria:

Opis

Składniki Ciasto: semolina z pszenicy twardej, mąka PSZENNA, woda pitna, 10% VOLLEI; Składniki Wypełnienie: 48% Ricotta SER PSZENNY (kwas: kwas cytrynowy, 19% wędzony łosoś (łosoś, sól, cukier trzcinowy, dym z buku), słodki proszek MOLKEN, bułka tarta (PSZENICA), olej rzepakowy, szczypiorek, SER Grana Padano, włókna roślinne, skrobia (kukurydza, ryż, tapioka ), Przygotowanie aromatu: Wlać makaron do wrzącej, osolonej wody i gotować przez 6-7 minut, następnie wylać i podawać z dowolnym sosem. Weź około 4-5 porcji, wstaw do lodówki w temperaturze + 7 ° C. Wykonane w Niemczech. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego, pakowane w atmosferze ochronnej.

Informacje dodatkowe

Waga 0,5 kg
Producent

53359 Rheinbach, Heerstraßenbenden 2, Niemcy., Pasta Sassella

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Świeże agnolotti z nadzieniem z łososia, okrągłe i jasne, Sassella, 500 g”