Opis
Składniki Ciasto: PSZENICA DURUM, woda pitna, 10% VOLLEI. Napełnianie składnikami (45%): 47% SER PSZENICY Ricotta (kwas cytrynowy), 23% przygotowanie grzybów z borowików (borowiki 51%, grzyby, oliwa z oliwek, olej słonecznikowy, mąka PSZENNA, naturalny smak, sól, glukoza, cebula, czosnek, pietruszka), bułka tarta (PSZENICA ), Proszek groszku, olej rzepakowy, Grana Padano SER (lizozym z EI), włókna roślinne, skrobia (kukurydza, ryż, tapioka), sól, aromat. Przygotowanie: Wlać makaron do wrzącej, osolonej wody i gotować przez 6-7 minut. Bueno Apetito. Przechowywanie poniżej + 7 ° C Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego, pakowane w atmosferze ochronnej.
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.