TARTUFLANGHE Kawior Truflowy - "Perlage di Tartufo", z soku z trufli zimowych, 200 g

227,14 

  • Perlage di Tartufo – Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych
    trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli.
    Wysoce rozwinięta metoda „sferyfikacji” umożliwia przekształcenie
    aromatycznego soku w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli
    z kolorem i konsystencją kawioru. Rozkoszuj się czystym kawiorem
    truflowym na crostini lub blinach. Udekoruj serkiem śmietankowym,
    szynką lub foie gras. Albo carpaccio i filety rybne, zupy,
    fondue serowe, jajka i dania z jaj, ziemniaki, mięsa i wszystkie dania,
    które współgrają z truflami.
  • Składniki: 50% sok z czarnej trufli zimowej (Tuber melanosporum Vitt.,
    woda, sól), woda, atrament a mątwy, substancja zagęszczająca: E401,
    sól, aromaty, substancja zakwaszająca: E330.
    Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 10 dni.
    Właściwości: bezglutenowy.
 

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „TARTUFLANGHE Kawior Truflowy – „Perlage di Tartufo”, z soku z trufli zimowych, 200 g”