TARTUFLANGHE Kawior Truflowy - "Perlage di Tartufo" z soku z trufli zimowych, 50 g

95,75 

  • Perlage di Tartufo – Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych
    trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli.
    Wysoce zaawansowana metoda „sferyfikacji” pozwala zamienić aromatyczny
    sok w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i
    konsystencją kawioru. Rozkoszuj się czystym kawiorem truflowym
    na crostini lub blinach. Udekoruj serkiem śmietankowym, szynką lub
    foie gras. Albo carpaccio i filety rybne, zupy, fondue serowe, jajka
    i dania z jaj, ziemniaki, mięsa i wszystkie dania, które współgrają
    z truflami.
  • Składniki: Sok z czarnej trufli zimowej 50% (Tuber melansoporum,
    sól wodna), woda, atrament z matwy, substancja zagęszczająca: E401,
    sól, aromaty, substancja zakwaszająca: E330.
    Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +8°C.
    Po otwarciu zużyć w ciągu 30 dni.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „TARTUFLANGHE Kawior Truflowy – „Perlage di Tartufo” z soku z trufli zimowych, 50 g”