TARTUFLANGHE Kawior Truflowy - "Perlage di Tartufo" z soku z trufli zimowych, 50 g

95,75 

Perlage di Tartufo – Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli.
Wysoce zaawansowana metoda „sferyfikacji” pozwala zamienić aromatyczny sok w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją kawioru. Rozkoszuj się czystym kawiorem truflowym na crostini lub blinach. Udekoruj serkiem śmietankowym, szynką lub foie gras. Albo carpaccio i filety rybne, zupy, fondue serowe, jajka i dania z jaj, ziemniaki, mięsa i wszystkie dania, które współgrają z truflami.

Składniki: Sok z czarnej trufli zimowej 50% (Tuber melansoporum, sól wodna), woda, atrament z matwy, substancja zagęszczająca: E401,
sól, aromaty, substancja zakwaszająca: E330.
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +8°C.
Po otwarciu zużyć w ciągu 30 dni.

Wartości odżywcze na 100g

Energia 109 kJ/26 kcal

Tłuszcz 0,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g

Węglowodany 3,8 g w tym cukry < 0,5 g

Białko 1,2 g

Sól 3,5 g

Zawiera mięczaki.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „TARTUFLANGHE Kawior Truflowy – „Perlage di Tartufo” z soku z trufli zimowych, 50 g”