TARTUFLANGHE Pasta z borowików z truflą bianchetto, 30 g

36,51 

  • Skoncentrowana baza do przyrządzania sosów.
    Składniki: 73% borowiki (Boletus edulis i grzyby pokrewne), MLEKO,
    ŚMIETANA, 3% trufla Bianchetto (Tuber albidum), ŚMIETANA, MASŁO,
    2% czarna trufla letnia (Tuber aestivum), cebula, marchew,
    mąka ziemniaczana, sól, pieprz, aromaty.
    Wskazówka dotycząca serwowania: Skrop borowiki i pastę truflową oliwą
    z oliwek, śmietaną lub masłem. Jedna łyżka na porcję.
    Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wyprodukowane we Włoszech.
    Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „TARTUFLANGHE Pasta z borowików z truflą bianchetto, 30 g”