Składniki: wątróbka gęsia, woda, wino porto, sól, cukier, pieprz, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: sól peklująca azotyn. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w temperaturze +2°C/+4°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i szybko zużyć. Właściwości: Zawiera alkohol, azotyn sodu. Wartości…
Mus zawiera 50% foie gras. Ma lekką konsystencję i subtelny smak. Aby podać, włóż do lodówki na 20 minut, po prostu otwórz obie strony formy i użyj pokrywki, aby wycisnąć mus. Plasterki można kroić gorącym i mokrym nożem. Składniki: Foie…
Składniki: Wątróbka gęsia, kawałki wątróbki gęsiej 30%, woda, wino porto, sól, cukier, pieprz, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: sól peklująca azotyn. Podawać schłodzone. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +2 do +4°C. Po otwarciu należy szybko spożyć. Właściwości: Zawiera…
Składniki: wątróbka gęsia, kawałki wątróbki gęsiej 30%, woda, sól, wino porto, cukier, pieprz, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +2°C do +4°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i szybko zużyć. Właściwości: Zawiera…
Składniki: Wątróbka gęsia, woda, trufle 3% (Tuber melanosporum), wino porto, sól, żelatyna wieprzowa, cukier, pieprz, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: sól peklująca azotyn. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i szybko zużyć. Właściwości: Zawiera alkohol.…
Składniki: wątróbka kacza, kawałki wątroby kaczej 30%, woda, armaniak, sól, cukier, pieprz, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn, sól peklująca. Przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +2°C do +4°C. Po otwarciu należy szybko spożyć. Właściwości: Zawiera alkohol. Wartości odżywcze…
Składniki: wątróbka kacza, woda, armaniak, sól, cukier, pieprz, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: sól peklująca azotyn. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i szybko zużyć. Właściwości: Zawiera alkohol. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1999…
Wysokiej jakości produkt (98% zawartości foie gras) firmy Rougié. Czysta foie gras (proporcja 68%) została subtelnie doprawiona. Do nadzienia małe, drobne kawałki foie gras (30%) marynowano przez noc w winie porto i przyprawach (2%) i ostrożnie dodawano do mieszanki foie…
Składniki: wątróbka kacza, woda, sól, armaniak, cukier, przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: sól peklująca azotyn. Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C. Po otwarciu należy szybko spożyć. FR;65 304 002;CE Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 1999…
Surowe foie gras z kaczki pokrojone i zamrożone. Składniki: Foie gras z kaczki. Przechowywać w temperaturze co najmniej -18°C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie i szybko przetworzyć. Pochodzenie: Francja. Wartości odżywcze w 100g Wartość kaloryczna 2406 kJ/584 kcal Tłuszcz 61,2…
Składniki: wątróbka kacza, sól, armaniak, cukier, pieprz. Podawać schłodzone w temperaturze od +8°C do 12°C. Wątróbkę kaczą pokrój cienkim nożem zamoczonym w gorącej wodzie. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i szybko zużyć. Właściwości: Zawiera…
Surowe foie gras oczyszcza się, kroi w plastry, krótko smaży i można je według uznania odszklić, na przykład Maderą lub koniakiem. Wątróbki nadają się również do terrin, które przygotowuje się w formie farsy lub w kawałkach, przyprawia i powoli gotuje…
Składniki: 58% wątróbka kacza, 30% kawałki wątroby kaczej, woda, sól kuchenna, koniak, cukier, przyprawy, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Przechowywać w lodówce w temperaturze od 0°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 3…