• Kubeczki waflowe, ø 27/40x27mm, 22ml, 2,9 kg, 1380 szt.
    • Kubeczki waflowe, ø 27/40x27mm, 22ml, 2,9 kg, 1380 szt.
    • Kubeczki waflowe, ø 27/40x27mm, 22ml, 2,9 kg, 1380 szt.

    • 753,64 
    • Małe kubeczki waflowe do lodów o pojemności 22 ml. Średnica wewnętrzna: dół 27 mm, góra 40 mm. Wysokość wewnętrzna: 27 mm. Składniki: mąka PSZENNA, skrobia ziemniaczana, skrobia PSZENNA, olej kokosowy, emulgator: lecytyny SOJOWE, mąka SOJOWA, proszek celulozowy, sól. Przechowywać w…
    • Dodaj do koszyka
  • Syrop glukozowy 45° – syrop do cukierków, 5 kg
    • Syrop glukozowy 45° – syrop do cukierków, 5 kg
    • Syrop glukozowy 45° – syrop do cukierków, 5 kg

    • 154,60 
    • Ten lekki roztwór cukru jest ważnym surowcem dla przemysłu cukierniczego i dżemowego, a także dla przemysłu piekarniczego, cukierniczego i produkcji lodów. 45° oznacza stopień scukrzenia. Dostępny jest również syrop glukozowy 43°, który jest bardziej płynny i lepiej nadaje się do…
    • Dodaj do koszyka
  • Syrop klonowy A Grade (Golden, Amber, Dark), 150 ml, 3 x 50 ml
  • Mini rożki złote, neutralne, ø 2,5×7,5cm, 1,3 kg, 180 sztuk
  • Mini rożki złote oblane gorzką czekoladą ø 3x7cm, 1,2 kg, 180 sztukMini rożki złote oblane gorzką czekoladą ø 3x7cm, 1,2 kg, 180 sztuk
  • Cukier Couleur, 1 l
    • Cukier Couleur, 1 l
    • Cukier Couleur, 1 l

    • 79,95 
    • Kilka kropli barwnika karmelowego nada kawie piękny, ciemny kolor. Nadaje się on również do przyciemniania i uszlachetniania wszystkich ciemnych sosów i zup, a także do barwienia deserów i napojów. Barwnik karmelowy amoniakalny. Składniki: Barwnik: Barwnik karmelowy E150c. Wartości odżywcze na…
    • Dodaj do koszyka
  • Drobny cukier – cukier do pieczenia, 25 kg
  • Cukier Muscovado – surowy cukier trzcinowy z karmelem i słodem, Mauritius, 1 kgCukier Muscovado – surowy cukier trzcinowy z karmelem i słodem, Mauritius, 1 kg
  • Cukier kryształowy, granulowany,10 kg
    • Cukier kryształowy, granulowany,10 kg
    • Cukier kryształowy, granulowany,10 kg

    • 324,72 
    • Cukier granulowany powstaje w wyniku rafinacji cukru granulowanego. Oferuje ciekawe wizualnie możliwości projektowania małych wypieków lub ciast. Dzięki temu warkocze drożdżowe, ciastka kawowe i herbaciane czy ciasteczka świąteczne mają typowy wygląd. Po zapieczeniu w cieście granulowany cukier nadaje ciastu chrupiący…
    • Dodaj do koszyka
  • Cukier klonowy, 1 kg
    • Cukier klonowy, 1 kg
    • Cukier klonowy, 1 kg

    • 201,12 
    • Cukier klonowy to nazwa cukru pozyskiwanego z soku klonu cukrowego. Sok jest wydobywany poprzez nawiercanie pni, a następnie odparowywany w celu uzyskania syropu klonowego. Po dalszym odparowaniu cukier krystalizuje. Od lekko granulowanego do pudrowego, ten cukier idealnie nadaje się do…
    • Dodaj do koszyka
  • Wanilia bouron ekstrakt na zimno tłoczony z Madagaskaru bez ziarenek, 50ml
  • Bourbon wanilia z Madagaskaru – ekstrakt z ziarenkami 500g
    • Bourbon wanilia z Madagaskaru – ekstrakt z ziarenkami 500g
    • Bourbon wanilia z Madagaskaru – ekstrakt z ziarenkami 500g

    • 383,45 
    • Intensywny aromat wanilii Bourbon podkreśla walory deserów, takich jak pudding, lody, ciastka, crème brûlée i sos waniliowy. Królowa przypraw uszlachetnia również słodkie napoje i egzotyczne sosy do mięs i ryb. Ekstrakt z wanilii Bourbon z nasionami. Składniki: cukier inwertowany, 8%…
    • Dodaj do koszyka
  • Foremki z ciasta francuskiego do pasztecików, ø 8,5 cm, 72 szt.
  • Syrop z bzu czarnego 1:8, Monin, 1l
    • Syrop z bzu czarnego 1:8, Monin, 1l
    • Syrop z bzu czarnego 1:8, Monin, 1l

    • 92,25 
    • Składniki: Cukier, woda, zakwaszacz: kwas cytrynowy, zagęszczony sok z cytryny, naturalny aromat, naturalny aromat grejpfruta, naturalny aromat liczi. Zawiera ekstrakt z kwiatu bzu czarnego. Proporcje mieszania 1:8. Przechowywać w czystym, suchym i chłodnym miejscu. Spożyć w ciągu 3 miesięcy od…
    • Dodaj do koszyka
  • Monin Rantcho,  z cytryny, 1l
    • Monin Rantcho,  z cytryny, 1l
    • Monin Rantcho, z cytryny, 1l

    • 68,19 
    • Składniki: Woda, 10% zagęszczonego soku z cytryny (SIARCZYNY) (co odpowiada 50% soku z cytryny w produkcie końcowym), zakwaszacz: kwas cytrynowy, naturalny aromat cytrusowy, naturalny aromat, barwnik: luteina, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, emulgatory: guma arabska, estry glicerolu i żywicy drzewnej. Proporcje mieszania…
    • Dodaj do koszyka
  • Monin – gorzki syrop, bez alkoholu, 1l
    • Monin – gorzki syrop, bez alkoholu, 1l
    • Monin – gorzki syrop, bez alkoholu, 1l

    • 89,11 
    • Składniki: Woda, cukier, naturalny aromat, naturalny aromat goryczki, zagęszczony sok z cytryny, barwniki: karmel, czerwień Allura AC, substancja konserwująca: sorbinian potasu, naturalny aromat ziela angielskiego, naturalny aromat imbiru z innymi naturalnymi aromatami. Czerwień Allura AC: Może mieć niekorzystny wpływ na…
    • Dodaj do koszyka
  • Paillete Feuillantine – chrupiąca posypka, Callebaut, 2,5 kg
    • Paillete Feuillantine – chrupiąca posypka, Callebaut, 2,5 kg
    • Paillete Feuillantine – chrupiąca posypka, Callebaut, 2,5 kg

    • 330,47 
    • Składniki: mąka PSZENNA, cukier; tłuszcze roślinne (rzepakowy); TŁUSZCZ MLECZNY; LAKTOZA; BIAŁKO MLECZNE; sól; ekstrakt słodowy (jęczmienny); emulgator: lecytyna; substancja spulchniająca: E500ii. Przechowywać w lodówce. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1881 kJ/450 kcal Tłuszcz 12…
    • Dodaj do koszyka
  • Prawdziwe płatki fiołków, fioletowe, krystalizujące, jadalne, 1 kg
  • Zeszycik z kartkami z jadalnego srebra, 80 x 80 mm, E 174, 25 kartek
  • Nugat orzechowy, dwuwarstwowy, jasny/ciemny, 2,5 kg
    • Nugat orzechowy, dwuwarstwowy, jasny/ciemny, 2,5 kg
    • Nugat orzechowy, dwuwarstwowy, jasny/ciemny, 2,5 kg

    • 541,20 
    • Składniki: cukier, ORZECHY LASKOWE, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, emulgator: lektyna słonecznikowa, proszek waniliowy. Wyłącznie do przetwarzania komercyjnego. Przechowywanie: w temperaturze od 16°C do 18°C, wzgl. Wilgotność maks. 60%. Wartości odżywcze na 100 g Energia 2290 kJ/549 kcal Tłuszcz 33 g…
    • Dodaj do koszyka
  • Super Neutrose, zagęszczacz i środek żelujący, 1 kg
    • Super Neutrose, zagęszczacz i środek żelujący, 1 kg
    • Super Neutrose, zagęszczacz i środek żelujący, 1 kg

    • 368,08 
    • Zagęszczacz lub substancja żelująca w postaci proszku. Zapobiega krystalizacji i zapewnia kremową konsystencję lodów i sorbetów. Można go stosować do wypieków, wyrobów cukierniczych, majonezów i sosów sałatkowych. Dodaje Twoim produktom smaku, a także zapewnia optymalną jakość i trwałość. Wymieszaj proszek…
    • Dodaj do koszyka
  • Pectine Jaune – środek żelujący do past owocowych i do mas nadzieniowych, 1 kg
  • Żelatyna w proszku, biała, 160 stopni Blooma, 1 kg
  • Liście eukaliptusa suszone 100g
    • Liście eukaliptusa suszone 100g
    • Liście eukaliptusa suszone 100g

    • 22,65 
    • Liście eukaliptusa mają przyjemny aromatyczny zapach i gorzki smak. Składniki: Liście eukaliptusa (Eucalypti Fol.conc.). Nieodpowiednie dla niemowląt i dzieci. Do użytku jako napar. Przechowywać w chłodnym (maks. +25°C), suchym miejscu, z dala od światła. Kraj pochodzenia: Iran. Właściwości: Informacje żywieniowe…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta z orzechów włoskich, Dreidoppel, nr 425, 1 kg
    • Pasta z orzechów włoskich, Dreidoppel, nr 425, 1 kg
    • Pasta z orzechów włoskich, Dreidoppel, nr 425, 1 kg

    • 271,08 
    • Naturalny aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: ekstrakty aromatów, naturalne aromaty; Pozostałe składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, pasta z orzechów włoskich, karmel, 2% glikol propylenowy, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana. Przechowywać w chłodnym miejscu. Dawkowanie: 20 g na 1 kg masy.…
    • Dodaj do koszyka
  • Oraperl – naturalny aromat pomarańczowy, gruboziarnisty, Dreidoppel, nr 173, 500 g
  • Pasta Advocat, Dreidoppel, nr 247, 1 kg
    • Pasta Advocat, Dreidoppel, nr 247, 1 kg
    • Pasta Advocat, Dreidoppel, nr 247, 1 kg

    • 249,94 
    • Składniki: 30% EGGNOG, syrop glukozowy, żółtko jaja w proszku, naturalny aromat, syrop z cukru inwertowanego. Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Dawkowanie: 50 g na 1 kg masy. Przechowywać w chłodnym miejscu. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1695…
    • Dodaj do koszyka
  • Aromat gorzkich migdałów, Dreidoppel, nr 704, 1 l
    • Aromat gorzkich migdałów, Dreidoppel, nr 704, 1 l
    • Aromat gorzkich migdałów, Dreidoppel, nr 704, 1 l

    • 130,35 
    • Płynny aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: Aromaty, naturalne aromaty; Pozostałe składniki: Woda, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. Dawkowanie: 3 g na 1000 g. Przechowywać w temperaturze od +15°C do +20°C w oryginalnym, szczelnie zamkniętym opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu w…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta jabłkowa, Dreidoppel, nr 223, 1 kg
    • Pasta jabłkowa, Dreidoppel, nr 223, 1 kg
    • Pasta jabłkowa, Dreidoppel, nr 223, 1 kg

    • 224,59 
    • Preparat jabłkowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Składniki: 31% przecieru jabłkowego, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, koncentrat jabłkowy, alkohol etylowy, substancja zakwaszająca: kwas cytrynowy E330, koncentrat marchwiowy, naturalny aromat. Nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Przechowywanie: w temperaturze +15°C/+20°C…
    • Dodaj do koszyka
  • Aromat jabłkowy, Dreidoppel, nr 766, 1 l
    • Aromat jabłkowy, Dreidoppel, nr 766, 1 l
    • Aromat jabłkowy, Dreidoppel, nr 766, 1 l

    • 148,39 
    • Płynny aromat jabłkowy do użytku spożywczego. Składniki aromatyzujące: Aromaty, Pozostałe składniki: Woda, Zagęszczacz: Guma ksantanowa, 0,4% Glikol propylenowy, Ekstrakt z kurkumy. Dawkowanie: ok. 3 g na 1000 g. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Właściwości: Informacje żywieniowe nie są wymagane.
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta pomarańczowa Nr201 1kg
    • Pasta pomarańczowa Nr201 1kg
    • Pasta pomarańczowa Nr201 1kg

    • 221,35 
    • Preparat pomarańczowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 11% koncentrat soku pomarańczowego, zakwaszacz: kwas cytrynowy, koncentrat marchwiowy, alkohol etylowy, naturalny aromat pomarańczowy, zagęstnik: skrobia modyfikowana, koncentrat krokoszowy. Produkt o przedłużonym działaniu. Przechowywać w…
    • Dodaj do koszyka
  • Mieszanka kwiatów fiołka, całe kwiaty, liofilizowane, Keltenhof, 5 g
  • Pectin Extra Slow, Louis Francois, 1 kg
    • Pectin Extra Slow, Louis Francois, 1 kg
    • Pectin Extra Slow, Louis Francois, 1 kg

    • 473,22 
    • Środek żelujący. Składniki: Substancje żelujące: E440, sacharoza. Orientacyjne dawkowanie: 0,3% do 0,6%. Chronić przed wilgocią i ciepłem. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
    • Dodaj do koszyka
  • Kosz waflowy z czarnym sezamem, powlekany, ø 40mmx25mm h, 120 sztuk
    • Kosz waflowy z czarnym sezamem, powlekany, ø 40mmx25mm h, 120 sztuk
    • Kosz waflowy z czarnym sezamem, powlekany, ø 40mmx25mm h, 120 sztuk

    • 527,10 
    • Wyjątkowo pyszny koszyk waflowy z mąki pszennej o apetycznej wielkości, uszlachetniony czarnym sezamem. Składniki: MĄKA PSZENNA, cukier, czarny SEZAM 7,95%, olej kokosowy, PROSZEK MIGDAŁOWY, sól, skrobia z tapioki, emulgator: LECYTYNA SOJOWA E322, substancja spulchniająca: E500ii. Składniki posypki: całkowicie uwodorniony olej…
    • Dodaj do koszyka