Cudowne, perfekcyjnie wykonane mini rożki, oblane wyśmienitą gorzką czekoladą i kruche. Idealne do napełniania deserów lub przygotowania do cateringu, ponieważ nie miękną tak szybko. Rożki z mąki pszennej z czekoladą i kruche. Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, palmowy), mąka pszenna…
Delikatne rożki waflowe do wypełnienia jako przekąska. Wnętrze rogalików smarujemy masłem kakaowym, co zapobiega ich szybkiemu rozmakaniu. Są aromatyzowane i zabarwiane pomidorem. Idealne do pikantnych przekąsek, np. nadziewanych tatarem z tuńczyka lub łososia, espumą lub musem. Składniki: MĄKA PSZENNA, pomidory…
Mini czekoladowe rożki waflowe w 4 odmianach, kruche czekoladowe, migdałowe, truskawkowe i cytrynowe. Mini rożki waflowe z czekolady. Składniki: cukier, tłuszcz roślinny (kokosowy, palmowy, z ziaren palmowych), mąka PSZENNA i ryżowa, kakao odtłuszczone w proszku 10,8%, GLUTEN PSZENNY, emulgatory: lecytyna…
Te rożki waflowe o neutralnym smaku wyglądają na ręcznie robione i mają chrupiący kęs. Idealne do Twoich dań typu „finger food”. Rogaliki spryskane olejem roślinnym owijane są w eleganckie, papierowe rękawy w kolorze złota i pakowane pionowo w sposób nietłukący,…
Chrupiące rożki waflowe z czarnym sezamem w cieście i warstwą masła kakaowego. Zapobiegnie to szybkiemu rozmoknięciu rożka i sprawi, że wafel pozostanie chrupiący przez długi czas. Spróbuj tych pysznych, chrupiących potraw nie tylko ze słodyczami, ale także z tatarem czy…
Mini rożki waflowe z burakami. Składniki: Mąka PSZENNA (GLUTEN), buraki, cukier, SER w proszku (MLEKO), olej kokosowy, MIGDAŁ w proszku, sól, burak w proszku, emulgator: lecytyna SOJOWA E322, skrobia z tapioki, pieprz czarny w proszku, czosnek w proszku, zakwas (proszek…