Składniki: syrop glukozowy, 25% miąższu mango, syrop z cukru inwertowanego, koncentrat soku z marakui, alkohol etylowy, skrobia, koncentraty (z dyni i marchwi), aromat naturalny, ekstrakt z kurkumy. Dawkowanie: 30-50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik…
Składniki: Syrop glukozowy, koncentrat soku pomarańczowego, syrop z cukru inwertowanego, naturalny aromat mandarynki, zakwaszacz: kwas cytrynowy, alkohol etylowy, zagęstnik: skrobia modyfikowana, koncentrat marchwiowy. Dawkowanie: ok. 30-50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków,…
Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 13% koncentrat soku z limonki, 11% koncentrat soku z cytryny, skrobia, alkohol etylowy, naturalny aromat cytrynowy, koncentrat krokosza barwierskiego. Dawkowanie: ok. 50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik…
Aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, karmel, alkohol etylowy, woda, 2% ekstraktu kawy w proszku, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana. Zawiera alkohol. Dawkowanie: 50 g na 1 kg masy. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1341 kJ/316…
Składniki: 55% Oryginalna Wiśniowa Brandy z Czarnego Lasu, syrop glukozowy, woda, syrop z cukru inwertowanego, substancja zagęszczająca: tragakanta, naturalny aromat. Zawiera alkohol. Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Dawkowanie: 50 g na 1 kg produktu. Przechowywać w chłodnym, suchym…
Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 20% oryginalnego rumu z Jamajki, skrobia, karmel, naturalny aromat. Produkt nadający się do pieczenia. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Dawkowanie: 5 g - 15 g na 1 kg produktu. Produkt nie nadaje się…
Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, alkohol etylowy, skrobia, olejek miętowy. Dawkowanie: 20 g na 1 kg masy. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych. Wyłącznie do użytku komercyjnego. Produkt…
Naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami. Składniki aromatyzujące: ekstrakty aromatów, naturalne aromaty. Pozostałe składniki: mąka ryżowa, cukier, syrop fruktozowy, koncentrat soku owocowego, syrop glukozowy, przeciwutleniacz: alfa-tokoferol. Dawkowanie: 1-2 g na 1 kg produktu. Przechowywać w suchym miejscu. Wartości odżywcze…
Pasta do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Karmelizowany syrop cukrowy, ekstrakt kawowy w proszku, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat. Dawkowanie: ok. 30 g na 1 kg masy. Do użytku…
Preparat gruszkowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Odporne na pieczenie. Składniki aromatyzujące: aromaty naturalne; Inne składniki: syrop glukozowy, 30% miąższu gruszkowego, syrop cukru inwertowanego, brandy gruszkowa Williams-Christ, skrobia, koncentrat soku cytrynowego. Zawiera alkohol. Nie nadaje się do bezpośredniego spożycia.…
Preparat spożywczy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, likier amaretto (22%), karmelizowany syrop cukrowy, skrobia, naturalny aromat. Wyłącznie do użytku komercyjnego. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów.…