• Pasta mango, Dreidoppel, nr 293, 1 kg
    • Pasta mango, Dreidoppel, nr 293, 1 kg
    • Pasta mango, Dreidoppel, nr 293, 1 kg

    • 292,68 
    • Składniki: syrop glukozowy, 25% miąższu mango, syrop z cukru inwertowanego, koncentrat soku z marakui, alkohol etylowy, skrobia, koncentraty (z dyni i marchwi), aromat naturalny, ekstrakt z kurkumy. Dawkowanie: 30-50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta mandarynkowa, Dreidoppel, nr 210, 1 kg
    • Pasta mandarynkowa, Dreidoppel, nr 210, 1 kg
    • Pasta mandarynkowa, Dreidoppel, nr 210, 1 kg

    • 233,27 
    • Składniki: Syrop glukozowy, koncentrat soku pomarańczowego, syrop z cukru inwertowanego, naturalny aromat mandarynki, zakwaszacz: kwas cytrynowy, alkohol etylowy, zagęstnik: skrobia modyfikowana, koncentrat marchwiowy. Dawkowanie: ok. 30-50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków,…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta limetkowa Dreidoppel, nr 215, 1 kg
    • Pasta limetkowa Dreidoppel, nr 215, 1 kg
    • Pasta limetkowa Dreidoppel, nr 215, 1 kg

    • 241,92 
    • Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 13% koncentrat soku z limonki, 11% koncentrat soku z cytryny, skrobia, alkohol etylowy, naturalny aromat cytrynowy, koncentrat krokosza barwierskiego. Dawkowanie: ok. 50 g na 1 kg produktu. Produkt może być stosowany jako składnik…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta Latte Macchiato, Dreidoppel, nr 281, 1 kg
    • Pasta Latte Macchiato, Dreidoppel, nr 281, 1 kg
    • Pasta Latte Macchiato, Dreidoppel, nr 281, 1 kg

    • 178,20 
    • Aromat spożywczy. Składniki aromatyzujące: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, karmel, alkohol etylowy, woda, 2% ekstraktu kawy w proszku, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana. Zawiera alkohol. Dawkowanie: 50 g na 1 kg masy. Wartości odżywcze na 100 g Energia 1341 kJ/316…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta z kokosa, Dreidoppel, 5 kg
    • Pasta z kokosa, Dreidoppel, 5 kg
    • Pasta z kokosa, Dreidoppel, 5 kg

    • 771,12 
    • Składniki: Składniki aromatyzujące: ekstrakty aromatów, naturalne aromaty. Pozostałe składniki: syrop fruktozowy, 30% wiórki kokosowe (zawierają białko mleka), masa cukrowa (cukier, syrop glukozowy, woda), stabilizator: sorbitol, 1% glikol propylenowy. Dawkowanie: ok. 90 g : 1 kg. Przechowywać w chłodnym miejscu. Wyłącznie…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta z wiśniówką, Dreidoppel, nr 217, 1 kg
    • Pasta z wiśniówką, Dreidoppel, nr 217, 1 kg
    • Pasta z wiśniówką, Dreidoppel, nr 217, 1 kg

    • 317,52 
    • Składniki: 55% Oryginalna Wiśniowa Brandy z Czarnego Lasu, syrop glukozowy, woda, syrop z cukru inwertowanego, substancja zagęszczająca: tragakanta, naturalny aromat. Zawiera alkohol. Produkt nie nadaje się do bezpośredniego spożycia. Dawkowanie: 50 g na 1 kg produktu. Przechowywać w chłodnym, suchym…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta rumowa – Jamajka, Dreidoppel, nr 219, 1 kg
    • Pasta rumowa – Jamajka, Dreidoppel, nr 219, 1 kg
    • Pasta rumowa – Jamajka, Dreidoppel, nr 219, 1 kg

    • 277,56 
    • Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 20% oryginalnego rumu z Jamajki, skrobia, karmel, naturalny aromat. Produkt nadający się do pieczenia. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu. Dawkowanie: 5 g - 15 g na 1 kg produktu. Produkt nie nadaje się…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta jagodowa, Dreidoppel, nr 213, 1 kg
    • Pasta jagodowa, Dreidoppel, nr 213, 1 kg
    • Pasta jagodowa, Dreidoppel, nr 213, 1 kg

    • 258,12 
    • Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 14% koncentratu soku z jagód (ekwiwalent 100% soku z jagód), 10% jagód, koncentrat soku z czarnej marchwi, alkohol etylowy, skrobia modyfikowana, koncentrat z czarnego bzu, zakwaszacz: kwas cytrynowy, naturalny aromat. Produkt nie nadaje…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta espresso, Dreidoppel, nr 267, 1 kg
    • Pasta espresso, Dreidoppel, nr 267, 1 kg
    • Pasta espresso, Dreidoppel, nr 267, 1 kg

    • 231,93 
    • Składniki: Karmelizowany syrop cukrowy, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, alkohol etylowy, woda, 3% ekstrakt z kawy w proszku, koncentraty (dynia, marchew), naturalny aromat, zakwaszacz: kwas cytrynowy. Zawiera alkohol. Przechowywać w chłodnym, suchym…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta Creme de Menthe, Dreidoppel, nr 229, 1 kg
    • Pasta Creme de Menthe, Dreidoppel, nr 229, 1 kg
    • Pasta Creme de Menthe, Dreidoppel, nr 229, 1 kg

    • 210,60 
    • Składniki: Syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, alkohol etylowy, skrobia, olejek miętowy. Dawkowanie: 20 g na 1 kg masy. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów. Należy przestrzegać przepisów prawnych. Wyłącznie do użytku komercyjnego. Produkt…
    • Dodaj do koszyka
  • Citroperl – naturalny aromat cytrynowy, gruboziarnisty, Dreidoppel, nr 174, 500 g
  • Pasta Cappuccino, Dreidoppel, nr 252, 1 kg
    • Pasta Cappuccino, Dreidoppel, nr 252, 1 kg
    • Pasta Cappuccino, Dreidoppel, nr 252, 1 kg

    • 258,12 
    • Pasta do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Karmelizowany syrop cukrowy, ekstrakt kawowy w proszku, syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, woda, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, naturalny aromat. Dawkowanie: ok. 30 g na 1 kg masy. Do użytku…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta gruszkowa William, Dreidoppel, nr 211, 1 kg
    • Pasta gruszkowa William, Dreidoppel, nr 211, 1 kg
    • Pasta gruszkowa William, Dreidoppel, nr 211, 1 kg

    • 244,95 
    • Preparat gruszkowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Odporne na pieczenie. Składniki aromatyzujące: aromaty naturalne; Inne składniki: syrop glukozowy, 30% miąższu gruszkowego, syrop cukru inwertowanego, brandy gruszkowa Williams-Christ, skrobia, koncentrat soku cytrynowego. Zawiera alkohol. Nie nadaje się do bezpośredniego spożycia.…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta bananowa, Dreidoppel, nr 202, 1 kg
    • Pasta bananowa, Dreidoppel, nr 202, 1 kg
    • Pasta bananowa, Dreidoppel, nr 202, 1 kg

    • 245,16 
    • Preparat bananowy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Składniki: 49% przecieru bananowego, syrop glukozowy, syrop cukru inwertowanego, alkohol etylowy, skrobia, koncentrat marchwiowy, naturalny aromat, przeciwutleniacz: kwas cytrynowy. Przechowywać w chłodnym miejscu (+15°C - +20°C) w oryginalnym, szczelnie zamkniętym opakowaniu. Dawkowanie:…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta ananasowa Nr209 1kg
    • Pasta ananasowa Nr209 1kg
    • Pasta ananasowa Nr209 1kg

    • 247,32 
    • Preparat ananasowy do aromatyzowania delikatnych wypieków, deserów i lodów. Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, 12% kawałki ananasa, woda, 5% koncentrat soku ananasowego, alkohol etylowy, skrobia, zakwaszacz: kwas cytrynowy, koncentrat marchwiowy, cukier, naturalny aromat. Maksymalna dopuszczalna dawka to 375…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta amaretto Nr262 1kg
    • Pasta amaretto Nr262 1kg
    • Pasta amaretto Nr262 1kg

    • 193,32 
    • Preparat spożywczy do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Składniki: syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, likier amaretto (22%), karmelizowany syrop cukrowy, skrobia, naturalny aromat. Wyłącznie do użytku komercyjnego. Produkt może być stosowany jako składnik aromatyzujący do wypieków, deserów i lodów.…
    • Dodaj do koszyka
  • Pasta amarena Nr291 1kg
    • Pasta amarena Nr291 1kg
    • Pasta amarena Nr291 1kg

    • 258,12 
    • Preparat z wiśni Amarena do aromatyzowania wypieków, deserów i lodów. Składniki: 35% preparat z wiśni Amarena (35% wiśni, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, sok z wiśni, koncentraty [czarna marchew, hibiskus], zakwaszacz: kwas cytrynowy, naturalny aromat), syrop glukozowy, syrop z cukru inwertowanego, sok…
    • Dodaj do koszyka