Pektyna jabłkowa nadaje się jako naturalny środek żelujący do produkcji klasycznych galaretek, dżemów i marmolad owocowych z przecierów owocowych, soków owocowych, kawałków i mieszanek owocowych oraz cukru i kwasu cytrynowego. Przykładowe dawkowanie: Wymieszaj 20 g pektyny, 1 kg owoców i…
Intensywnie barwiący ekstrakt z jabłek. Składniki: Ekstrakt jabłkowy. Zużyć w ciągu kilku dni po otwarciu. Wartości odżywcze w 100ml Wartość kaloryczna 850 kJ/200 kcal Tłuszcz < 1 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe < 1 g Węglowodany 35g w tym…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Składniki: Sacharoza, syrop glukozowy, propelent: dwutlenek węgla (E290), laktoza, woda. Do użytku…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Skład: polewa czekoladowa (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, laktoza, odtłuszczone mleko…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Składniki: Cukier, masło kakaowe, syrop glukozowy, pełne mleko w proszku, 5,2% sproszkowanego…