Preparat enzymatyczny do użytku spożywczego. Składniki: Poligalakturonaza (pektynaza). Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C, w suchym miejscu i chronić przed światłem. Dozowanie: 1 część enzymu/10 części wody. Do użytku profesjonalnego. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Składniki: skrobia z tapioki (SIARCZYNY), kudzu. Wymieszać na zimno i doprowadzić do wrzenia, następnie suszyć w temperaturze 50°C przez 12 godzin lub smażyć w temperaturze maksymalnie 220°C przez 5 sekund. Nie nadaje się do płynów o wysokiej zawartości tłuszczu lub…
Tempura Andaluz na bazie mąki z ciecierzycy. Składniki: mąka z ciecierzycy, SKROBIA PSZENNA, skrobia ziemniaczana, substancja zagęszczająca: guma guar (E412). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: pakowane w atmosferze ochronnej.
Składniki: Substancja glazurująca: wosk pszczeli E901. Dawkowanie: 0,5 - 3 g/ 100 g. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: bezglutenowy, Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Składniki: skrobia ziemniaczana, mąka z ciecierzycy, sól, substancja zagęszczająca: guma guar E412, naturalny barwnik: ekstrakt z kurkumy, beta-karoten E160a. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Skład: prażone MIGDAŁY, cukier, emulgator: LECYTYNA SOJOWA. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Przechowywać bez przykrycia w temperaturze od +2°C do +6°C i zużyć w ciągu 7 dni. Wyprodukowane w Hiszpanii. Cechy: Certyfikat koszerności.