Tempura Andaluz na bazie mąki z ciecierzycy. Składniki: mąka z ciecierzycy, SKROBIA PSZENNA, skrobia ziemniaczana, substancja zagęszczająca: guma guar (E412). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: pakowane w atmosferze ochronnej.
Składniki: Substancja glazurująca: wosk pszczeli E901. Dawkowanie: 0,5 - 3 g/ 100 g. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: bezglutenowy, Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Składniki: skrobia ziemniaczana, mąka z ciecierzycy, sól, substancja zagęszczająca: guma guar E412, naturalny barwnik: ekstrakt z kurkumy, beta-karoten E160a. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Cukier o smaku fiołkowym. Składniki: cukier, aromat, barwnik: naturalny ekstrakt z czerwonej kapusty, E122*, E131, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. *E122 może wpływać na aktywność i uwagę dzieci. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem. Właściwości: Barwniki azowe.…
Skład: prażone MIGDAŁY, cukier, emulgator: LECYTYNA SOJOWA. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Przechowywać bez przykrycia w temperaturze od +2°C do +6°C i zużyć w ciągu 7 dni. Wyprodukowane w Hiszpanii. Cechy: Certyfikat koszerności.