-
Truflowe chipsy, 45g
- 11,40 zł
- Dodaj do koszyka
-
Truflowe chipsy, 100g
- 21,89 zł
- Dodaj do koszyka
-
- Out of Stock
Sos truflowy z truflami letnimi w porcji, Valneria Tartufi, 12 ml
- 9,94 zł
- Baza z pieczarek, borowików i 5% letnich trufli, idealna do uszlachetniania sosów, masła, zup, dań mięsnych lub po prostu do dipów. Subtelny aromat trufli doskonale komponuje się z daniami mięsnymi i warzywnymi, ale świetnie komponuje się także z serami i…
- Czytaj dalej
-
-
Przyprawa truflowa w proszku, z czarną truflą letnią, Zigante, 50 g
- 100,18 zł
- Przyprawa w proszku z liofilizowanymi (suszonymi) czarnymi truflami letnimi. Składniki: mąka ryżowa, sól, naturalne aromaty, 5% odwodnionej czarnej trufli letniej w proszku (Tuber aestivum vitt.; co odpowiada 25% świeżych trufli), mączka chleba świętojańskiego, aromaty, pieprz. Dawkowanie: 1/2 łyżeczki na porcję.…
- Dodaj do koszyka
-
Sól truflowa z truflą białą, Appennino, 100 g
- 115,25 zł
- Dla wykończenia potrawy- sól z prawdziwą białą truflą Tuber magnatum pico. Składniki: Sól, 0,2% suszone trufle białe (Tuber magnatum Pico), 0,1% suszone trufle Bianchetto (Tuber albidum Pico), aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Przyprawa truflowa w proszku z truflą białą (tuber magnatum pico), Zigante, 50 g
- 107,09 zł
- Składniki: mąka ryżowa, sól, naturalne aromaty, 1% suszonej białej trufli letniej w proszku (Tuber magnatum pico.); odpowiada 5% świeżych trufli), guma karobowa, aromaty, pieprz. Dawkowanie: 1/2 łyżeczki na porcję. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wartości odżywcze w 100g Wartość…
- Dodaj do koszyka
-
Puder truflowy, 25% Tuber Aestivum, Etruria, 10 g
- 92,27 zł
- Jako ostateczne wykończenie niczym perfumy na pięknej kobiecie, ten czarny proszek truflowy może upiększyć każde danie. Niezależnie od tego, czy są to dania z jajek, makarony czy sery, nie ma ograniczeń. Składniki: 25% suszona czarna trufla, mąka orkiszowa, aromat. Wartości…
- Dodaj do koszyka
-
Pesto truflowe z truflą 5%, Tuber Aestivum, Etruria, 160 g
- 45,98 zł
- Pesto z trufli (tuber aestivum vit.) i orzechów włoskich: pyszny przysmak zrobiony z doskonałych letnich trufli, grzybów i parmezanu. Udoskonal dowolny makaron, sos, dressing lub po prostu podawaj z ciemnym pieczywem i serem. Składniki: pieczarki, olej słonecznikowy, czarna trufla (Tuber…
- Dodaj do koszyka
-
- Out of Stock
Sardynki z letnią truflą w oliwie z oliwek, 90g
- 67,91 zł
- Czytaj dalej
-
-
Sos truflowy Salsa Tartufata, z 10% truflą letnią, Palaticho Tartufi, 500 g
- 130,99 zł
- Składniki: 75% pieczarek, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 10% trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt.), sól, aromat. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +3°C do +7°C i zużyć w ciągu 7 dni. Delikatna baza na bazie grzybów…
- Dodaj do koszyka
-
Sos truflowy Salsa Tartufata, z 10% truflą letnią, Palaticho Tartufi, 180 g
- 72,69 zł
- Delikatna baza na bazie grzybów i 10% letnich trufli, idealna do uszlachetniania sosów, masła, zup, dań mięsnych lub po prostu do dipów. Subtelny aromat trufli doskonale komponuje się z daniami mięsnymi i warzywnymi, ale świetnie komponuje się także z serami…
- Dodaj do koszyka
-
Sos truflowy z truflami letnimi, Zigante Tartufi, 500 g
- 105,51 zł
- Można go stosować do uszlachetniania dań gotowych, do przygotowania sosów lub jako pasta do smarowania pieczywa. PYSZNE! Składniki: 55% grzybów (Agaricus bisporus), 17% oliwek, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 4% czarne trufle (Tuber aestivum), kapary, aromat, pietruszka,…
- Dodaj do koszyka
-
Sos truflowy z truflami letnimi i zimowymi oraz oliwkami, 500 g
- 140,81 zł
- Skład 85% grzybów (Psalliota hortensis), oliwa z oliwek extra virgin, czarne oliwki, 4,5% czarna trufla (3% letnia trufla – bulwa aestivum vitt, 1,5% zimowa trufla – bulwa melanosporum), sól, kwas cytrynowy, aromat czarnej trufli. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartości…
- Dodaj do koszyka
-
- Out of Stock
Sos truflowy z letnimi truflami i oliwkami, 500 g
- 105,51 zł
- Delikatnie zbilansowany sos truflowy z Włoch, na bazie pieczarek, z letnimi truflami i czarnymi oliwkami. Składniki: 85% pieczarek (pasalliota hortensis), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, czarne oliwki, barwnik: naturalny biowęgiel E153, 10% puree truflowego (tuber aestivum vitt), aromat czarnej…
- Czytaj dalej
-
-
Puree truflowe, z truflami letnimi, z anchois, 50 g
- 158,43 zł
- Gotowa do użycia czarna letnia pasta truflowa; dodatkowo wzbogacone pełnym mlekiem, solą i aromatami. Do aromatyzowania wywarów lub w małych ilościach z masłem i bulionem do dań makaronowych i ryżowych, z mięsem lub rybą dla podkreślenia smaku świeżych trufli. Składniki:…
- Dodaj do koszyka
-
Puree truflowe, z białą truflą, z anchois, 40 g
- 258,88 zł
- Gotowa do użycia pasta z białej trufli; dodatkowo wzbogacone solą i przyprawami. Do aromatyzowania wywarów lub w małych ilościach z masłem i bulionem do dań makaronowych i ryżowych, z mięsem lub rybą dla podkreślenia smaku świeżych trufli. Składniki: Trufla Bianchetto…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflą białą (bulwa magnatum pico) Crema al Tartufo Bianco, 500 g
- 272,14 zł
- Krem truflowy - z białymi truflami Tuber Magnatum Pico i Tuber Borchii Vitt. Smaczny krem składa się ze śmietanki, masła, sera i jajek. Idealny do uszlachetniania wielu potraw. Krem truflowy z białych trufli. Składniki: 35% MLEKO, 20% ŚMIETANA, 15% MASŁO,…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflą białą (bulwa magnatum pico) Crema al Tartufo Bianco, 180 g
- 138,71 zł
- Krem truflowy - z białymi truflami Tuber Magnatum Pico i Tuber Borchii Vitt. Smaczny krem składa się ze śmietanki, masła, sera i jajek. Idealny do uszlachetniania wielu potraw. Krem truflowy z białych trufli. Składniki: 35% MLEKO, 20% ŚMIETANA, 15% MASŁO,…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflą białą (bulwa magnatum pico) Crema al Tartufo Bianco, 80 g
- 61,19 zł
- Krem truflowy - z białymi truflami Tuber Magnatum Pico i Tuber Borchii Vitt. Smaczny krem składa się ze śmietanki, masła, sera i jajek. Idealny do uszlachetniania wielu potraw. Krem truflowy z białych trufli. Składniki: 35% MLEKO, 20% ŚMIETANA, 15% MASŁO,…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflami letnimi i białymi, Zigante Tartufi, 500 g
- 179,29 zł
- Tartufatę można stosować do smarowania pieczywa lub bazę do kremowego sosu truflowego, który doskonale komponuje się z daniami z makaronu, takimi jak tagliatelle czy typowe istryjskie fuži. Łyżkę Tartufaty podgrzać razem z masłem, dodać śmietanę, krótko wymieszać i polać gotowy…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflami letnimi i białymi, Zigante Tartufi, 180 g
- 98,90 zł
- Tartufatę można stosować do smarowania pieczywa lub bazę do kremowego sosu truflowego, który doskonale komponuje się z daniami z makaronu, takimi jak tagliatelle czy typowe istryjskie fuži. Łyżkę Tartufaty podgrzać razem z masłem, dodać śmietanę, krótko wymieszać i polać gotowy…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflami letnimi i białymi, Zigante Tartufi, 80 g
- 62,24 zł
- Tartufatę można stosować do smarowania pieczywa lub bazę do kremowego sosu truflowego, który doskonale komponuje się z daniami z makaronu, takimi jak tagliatelle czy typowe istryjskie fuži. Łyżkę Tartufaty podgrzać razem z masłem, dodać śmietanę, krótko wymieszać i polać gotowy…
- Dodaj do koszyka
-
Plastry trufli letniej, liofilizowane (tuber aestivum), Appennino, 2,5 g
- 115,63 zł
- Plasterki trufli można podgrzać na patelni z bulionem i w ten sposób nawodnić. Powstaje niezrównany zapach trufli! Doskonale nadaje się do stosowania np. w sosach czy jajecznicy. Powstały na patelni smakowy płyn można wspaniale wykorzystać. Pokrojone w plasterki liofilizowane trufle.…
- Dodaj do koszyka
-
Trufla letnia cała (INTERO), Appennino, 35 g
- 93,14 zł
- Okrągłe i piękne trufle letnie o bardzo dobrym stopniu dojrzałości. Gotuje się je z odrobiną soli i można je stosować jak świeże trufle. Pokrojone na drobne kawałki lub starte idealnie nadają się do przygotowania terrin, pasztetów, sosów czy z serkiem…
- Dodaj do koszyka
-
Krem parmezanowy z białą truflą, Appennino, 130 g
- 111,57 zł
- Pyszny, kremowy i bardzo aromatyczny - krem serowy na bazie parmezanu i ricotty o smaku białej trufli - do dań makaronowych, ziemniaczanych lub do mięs i drobiu. Składniki: parmezan 33,2%, woda, śmietana, ricotta (serwatka mleczna, sól), masło, trufla biała 3,1%…
- Dodaj do koszyka