Pierwsza przyprawa w postaci sproszkowanej białej trufli. Bardzo wszechstronny produkt z liofilizowaną włoską białą truflą, który może być stosowany jako wykończenie jako przyprawa bezpośrednio nad potrawami. Doskonałe do makaronów, risotto, mięs i ryb, zup, warzyw, tostów i jajek. Wypróbuj z…
Perlage di Tartufo - Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli. Wysoce rozwinięta metoda „sferyfikacji” umożliwia przekształcenie aromatycznego soku w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją…
Składniki: olej słonecznikowy, jaja pasteryzowane 12,5%, woda, ocet jabłkowy, ocet winny, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól, sok z cytryny, trufla biała (Tuber magnatum Pico) 0,06%, aromat naturalny, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po…
Plastry letniej trufli w oliwie z oliwek. Składniki: Trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 50%, oliwa z oliwek, sól, aromat. Wskazówka dotycząca serwowania: Bezpośrednio na zimnych i ciepłych potrawach. Oliwę z oliwek można również wykorzystać jako smaczny dressing. Przechowywać w chłodnym…
Perlage di Tartufo - Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli. Wysoce zaawansowana metoda „sferyfikacji” pozwala zamienić aromatyczny sok w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją…
Masło z truflami. Składniki: MASŁO 91%, trufla letnia (tuber aestivum) 8%, sól, aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 15 dni. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
Składniki: Mąka ryżowa, CZERWONE KREWETKI 22%, sól, proszek pomidorowy, naturalny aromat, pieprz, cukier, kapary, papryczka chili, zioła, sok z cytryny. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem słonecznym.