Naturalny aromat w proszku typu „Ser włoski”. Idealny do aromatyzowania lub zapiekania. Naturalny aromat w proszku Włoski ser. Składniki: Aromat (MLEKO). Dawkowanie: 2 - 20g/kg. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wyprodukowane w Hiszpanii. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
Żelatyna w proszku, rozpuszczalna na gorąco, z wieprzowiny. Składniki: żelatyna zwierzęca (SIARCZYNY). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Dawkowanie: 8-16g/kg. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Zagęszczacz: karagen E407. Nierozpuszczalny w zimnej wodzie, słabo rozpuszczalny w gorącej wodzie (+80°C - +90°C), nierozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych lub olejach roślinnych. Dawkowanie: 2-15g/kg. Przechowywać w chłodnym, suchym i chronionym przed światłem. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.