-
Enzymatyczny zmywacz do skórek z owoców cytrusowych, 50 g
- 114,43 zł
- Preparat enzymatyczny do użytku spożywczego. Składniki: Poligalakturonaza (pektynaza). Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C, w suchym miejscu i chronić przed światłem. Dozowanie: 1 część enzymu/10 części wody. Do użytku profesjonalnego. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
- Dodaj do koszyka
-
Air bag free – proszek do smażenia na chrupko, 400 g
- 179,63 zł
- Składniki: skrobia z tapioki (SIARCZYNY), kudzu. Wymieszać na zimno i doprowadzić do wrzenia, następnie suszyć w temperaturze 50°C przez 12 godzin lub smażyć w temperaturze maksymalnie 220°C przez 5 sekund. Nie nadaje się do płynów o wysokiej zawartości tłuszczu lub…
- Dodaj do koszyka
-
Tempura Andaluz na bazie mąki z ciecierzycy, 500 g
- 53,64 zł
- Tempura Andaluz na bazie mąki z ciecierzycy. Składniki: mąka z ciecierzycy, SKROBIA PSZENNA, skrobia ziemniaczana, substancja zagęszczająca: guma guar (E412). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: pakowane w atmosferze ochronnej.
- Dodaj do koszyka
-
Wax Concept krople z wosku pszczelego do wiązania olejów i tłuszczów, 500 g
- 315,75 zł
- Składniki: Substancja glazurująca: wosk pszczeli E901. Dawkowanie: 0,5 - 3 g/ 100 g. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: bezglutenowy, Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
- Dodaj do koszyka
-
Stabilizator do lodów na gorąco Pro Crema 100; 3 kg
- 340,28 zł
- Dekstroza, syrop glukozowy, uwodorniony tłuszcz roślinny, ODTŁUSZCZONE MLEKO W PROSZKU, emulgatory: E471, E472e, ŚMIETANKA W PROSZKU, BIAŁKA MLEKA, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego E410, guma guar E412, karagen E407, stabilizator: wodorofosforan dipotasowy E340ii. Dozowanie: 100 g/l. Przechowywać w chłodnym i…
- Dodaj do koszyka
-
Fry Glue, substytut jajka, do smażenia, 500 g
- 52,21 zł
- Składniki: skrobia ziemniaczana, mąka z ciecierzycy, sól, substancja zagęszczająca: guma guar E412, naturalny barwnik: ekstrakt z kurkumy, beta-karoten E160a. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Żelatyna, Sosa, 550 g
- 320,40 zł
- Dodaj do koszyka
-
Xantana (ksantan), klarowny i bez śladów, E 415, 500 g
- 262,82 zł
- Składniki: Zagęszczacz: guma ksantanowa (E415), maltodekstryna. Dawkowanie: 3g/kg Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Sosa Syrop Glukozowy 40D Płyn 1,5kg
- 84,13 zł
- Skład: syrop glukozowy. Dozowanie do lodów: 5-10g/kg Emulgator: 2-3g/kg Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Sosa migdałowa pasta pralinowa, prażona, 50% cukru (37602), 1,2 kg
- 199,50 zł
- Skład: prażone MIGDAŁY, cukier, emulgator: LECYTYNA SOJOWA. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Przechowywać bez przykrycia w temperaturze od +2°C do +6°C i zużyć w ciągu 7 dni. Wyprodukowane w Hiszpanii. Cechy: Certyfikat koszerności.
- Dodaj do koszyka
-
Pasta kokosowa, Sosa 5 kg
- 758,10 zł
- Składniki: kokos 37%, cukier, mleko kokosowe w proszku, olej słonecznikowy, olej kokosowy, naturalny aromat, maltodekstryna, KAZEINIAN SODU, emulgator: LECYTYNA SOJOWA (E322), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), METABISIARCYN SODU (E223). Dawkowanie: 50-80 g/kg. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
- Dodaj do koszyka
-
Pasta Sosa – Yuzu, 1,5kg
- 484,16 zł
- Dodaj do koszyka
-
Mango w proszku, Sosa, 600g
- 304,54 zł
- Dodaj do koszyka