Nie możesz dodać "Trufla szlachetna zimowa - bulwa melanosporum, świeża, Włochy, listopad/marzec, 30g" do koszyka, ponieważ produktu nie ma w magazynie.
Baza z pieczarek, borowików i 5% letnich trufli, idealna do uszlachetniania sosów, masła, zup, dań mięsnych lub po prostu do dipów. Subtelny aromat trufli doskonale komponuje się z daniami mięsnymi i warzywnymi, ale świetnie komponuje się także z serami i…
Wysokiej jakości masło z dodatkiem białej trufli, soli i aromatu. Idealny do przyprawiania risotto, mięsa, jajek, ryb i bruschetty. Składniki: MASŁO 94%, 4,5% siekana trufla Bianchetto (Tuber Borchii vitt.), 0,3% siekana biała trufla (Tuber Magnatum Pico), sól, aromaty. Po otwarciu…
Od listopada do marca z terenów południowej Katalonii, Teruel, Cuenca. Dobrze dojrzałe, głęboko czarne trufle z powierzchnią pokrytą średniej wielkości brodawkami i drobnymi białymi żyłkami w miąższu. . Czarna trufla zimowa jest używana głównie w wyśmienitej kuchni francuskiej.
Od grudnia do marca z obszaru Umbrii (Norcia). Dobrze dojrzałe, głęboko czarne trufle z powierzchnią pokrytą średniej wielkości brodawkami i drobnymi białymi żyłkami w miąższu. Występowanie: ok. 75 ton/rok. Czarna trufla zimowa (tartufo nero) jest używana przede wszystkim w wyśmienitej…
Perlage di Tartufo - Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli. Wysoce rozwinięta metoda „sferyfikacji” umożliwia przekształcenie aromatycznego soku w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją…
Pierwsza przyprawa w postaci sproszkowanej białej trufli. Bardzo wszechstronny produkt z liofilizowaną włoską białą truflą, który może być stosowany jako wykończenie jako przyprawa bezpośrednio nad potrawami. Doskonałe do makaronów, risotto, mięs i ryb, zup, warzyw, tostów i jajek. Wypróbuj z…