Plastry letniej trufli w oliwie z oliwek. Składniki: Trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 50%, oliwa z oliwek, sól, aromat. Wskazówka dotycząca serwowania: Bezpośrednio na zimnych i ciepłych potrawach. Oliwę z oliwek można również wykorzystać jako smaczny dressing. Przechowywać w chłodnym…
Małe paluszki z truflami. Składniki: MĄKA PSZENNA, 8% oliwa z oliwek, 2% trufla letnia (Tuber Aesitum Vitt.), sól morska, drożdże, słodowa MĄKA PSZENNA, aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Perlage di Tartufo - Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli. Wysoce rozwinięta metoda „sferyfikacji” umożliwia przekształcenie aromatycznego soku w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją…
Perlage di Tartufo - Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli. Wysoce zaawansowana metoda „sferyfikacji” pozwala zamienić aromatyczny sok w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją…
Masło z truflami. Składniki: MASŁO 91%, trufla letnia (tuber aestivum) 8%, sól, aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 15 dni. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
Składniki: olej słonecznikowy, jaja pasteryzowane 12,5%, woda, ocet jabłkowy, ocet winny, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól, sok z cytryny, trufla biała (Tuber magnatum Pico) 0,06%, aromat naturalny, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po…
Składniki: Mąka ryżowa, CZERWONE KREWETKI 22%, sól, proszek pomidorowy, naturalny aromat, pieprz, cukier, kapary, papryczka chili, zioła, sok z cytryny. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem słonecznym.
Truflowy miód akacjowy aromatyzowany białą truflą z Piemontu (Tuber magnatum pico) - najszlachetniejszą ze wszystkich trufli - nadaje serowi wyjątkowy i wartościowy smak. Wskazówka od szefa kuchni: kozi ser świetnie smakuje z miodem truflowym.
Truflowy miód akacjowy aromatyzowany białą truflą z Piemontu (Tuber magnatum pico) - najszlachetniejszą ze wszystkich trufli - nadaje serowi wyjątkowy i wartościowy smak. Wskazówka od szefa kuchni: kozi ser świetnie smakuje z miodem truflowym. Dostępny również w gramaturze 230g