-
Przyprawa truflowa z cayenne, papryką i 3% truflą letnią, Plantin, 50 g
- 48,89 zł
- Przyprawa na bazie proszku pomidorowego, pieprzu cayenne i 3% trufli letnich, aromatyzowany. Składniki: Papryka, proszek pomidorowy 18%, sól, aromaty, pieprz cayenne 8%, cebula, suszona trufla letnia (Tuber aestivum) 3%. Posyp nim przygotowane danie przed lub po gotowaniu. Przechowywać w chłodnym…
- Dodaj do koszyka
-
Trufla azjatycka – bulwa indicum, myta, Chiny, październik/kwiecień, za gram
- 37,80 zł
- Trufla z Chin jest pod względem czysto biologicznym bardzo bliską krewną francuskiej trufli zimowej i jej miąższ jest od niej prawie niemożliwy do odróżnienia, ale brakuje jej zapachu i aromatu starszego brata. Jest jednak również znacznie atrakcyjniejszy pod względem cenowym.…
- Dodaj do koszyka
-
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia L’Oro w Cucina z białą truflą i aromatem, Tartuflanghe, 55 ml
- 72,10 zł
- Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia z białymi truflami. Składniki: 99% włoska oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 0,15% liofilizowane białe trufle (Tuber magnatum Pico, co odpowiada 0,75% świeżych trufli), naturalny aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. 1/2 łyżeczki…
- Dodaj do koszyka
-
Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia L’Oro w Cucina z letnią truflą i aromatem, Tartuflanghe, 55 ml
- 45,83 zł
- Składniki: 99% włoska oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 0,15% liofilizowane trufle letnie (Tuber aestivum Vitt, co odpowiada 0,75% świeżych trufli), aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. 1 łyżeczka na porcję. Wartości odżywcze w 100ml Wartość kaloryczna 3367 kJ/819…
- Dodaj do koszyka
-
Sos truflowy Salsa Tartufata, z 10% truflą letnią, Palaticho Tartufi, 500 g
- 130,99 zł
- Składniki: 75% pieczarek, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 10% trufla letnia (Tuber Aestivum Vitt.), sól, aromat. Po otwarciu przechowywać w chłodnym miejscu w temperaturze od +3°C do +7°C i zużyć w ciągu 7 dni. Delikatna baza na bazie grzybów…
- Dodaj do koszyka
-
Sos truflowy Salsa Tartufata, z 10% truflą letnią, Palaticho Tartufi, 180 g
- 72,69 zł
- Delikatna baza na bazie grzybów i 10% letnich trufli, idealna do uszlachetniania sosów, masła, zup, dań mięsnych lub po prostu do dipów. Subtelny aromat trufli doskonale komponuje się z daniami mięsnymi i warzywnymi, ale świetnie komponuje się także z serami…
- Dodaj do koszyka
-
Sos truflowy z truflami letnimi, Zigante Tartufi, 500 g
- 105,51 zł
- Można go stosować do uszlachetniania dań gotowych, do przygotowania sosów lub jako pasta do smarowania pieczywa. PYSZNE! Składniki: 55% grzybów (Agaricus bisporus), 17% oliwek, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 4% czarne trufle (Tuber aestivum), kapary, aromat, pietruszka,…
- Dodaj do koszyka
-
Sos truflowy z truflami letnimi i zimowymi oraz oliwkami, 500 g
- 140,81 zł
- Skład 85% grzybów (Psalliota hortensis), oliwa z oliwek extra virgin, czarne oliwki, 4,5% czarna trufla (3% letnia trufla – bulwa aestivum vitt, 1,5% zimowa trufla – bulwa melanosporum), sól, kwas cytrynowy, aromat czarnej trufli. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Wartości…
- Dodaj do koszyka
-
- Out of Stock
Sos truflowy z letnimi truflami i oliwkami, 500 g
- 105,51 zł
- Delikatnie zbilansowany sos truflowy z Włoch, na bazie pieczarek, z letnimi truflami i czarnymi oliwkami. Składniki: 85% pieczarek (pasalliota hortensis), oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, czarne oliwki, barwnik: naturalny biowęgiel E153, 10% puree truflowego (tuber aestivum vitt), aromat czarnej…
- Czytaj dalej
-
-
Puree truflowe, z truflami letnimi, z anchois, 50 g
- 158,43 zł
- Gotowa do użycia czarna letnia pasta truflowa; dodatkowo wzbogacone pełnym mlekiem, solą i aromatami. Do aromatyzowania wywarów lub w małych ilościach z masłem i bulionem do dań makaronowych i ryżowych, z mięsem lub rybą dla podkreślenia smaku świeżych trufli. Składniki:…
- Dodaj do koszyka
-
Puree truflowe, z białą truflą, z anchois, 40 g
- 258,88 zł
- Gotowa do użycia pasta z białej trufli; dodatkowo wzbogacone solą i przyprawami. Do aromatyzowania wywarów lub w małych ilościach z masłem i bulionem do dań makaronowych i ryżowych, z mięsem lub rybą dla podkreślenia smaku świeżych trufli. Składniki: Trufla Bianchetto…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflą białą (bulwa magnatum pico) Crema al Tartufo Bianco, 500 g
- 272,14 zł
- Krem truflowy - z białymi truflami Tuber Magnatum Pico i Tuber Borchii Vitt. Smaczny krem składa się ze śmietanki, masła, sera i jajek. Idealny do uszlachetniania wielu potraw. Krem truflowy z białych trufli. Składniki: 35% MLEKO, 20% ŚMIETANA, 15% MASŁO,…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflą białą (bulwa magnatum pico) Crema al Tartufo Bianco, 180 g
- 138,71 zł
- Krem truflowy - z białymi truflami Tuber Magnatum Pico i Tuber Borchii Vitt. Smaczny krem składa się ze śmietanki, masła, sera i jajek. Idealny do uszlachetniania wielu potraw. Krem truflowy z białych trufli. Składniki: 35% MLEKO, 20% ŚMIETANA, 15% MASŁO,…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflą białą (bulwa magnatum pico) Crema al Tartufo Bianco, 80 g
- 61,19 zł
- Krem truflowy - z białymi truflami Tuber Magnatum Pico i Tuber Borchii Vitt. Smaczny krem składa się ze śmietanki, masła, sera i jajek. Idealny do uszlachetniania wielu potraw. Krem truflowy z białych trufli. Składniki: 35% MLEKO, 20% ŚMIETANA, 15% MASŁO,…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflami letnimi i białymi, Zigante Tartufi, 500 g
- 179,29 zł
- Tartufatę można stosować do smarowania pieczywa lub bazę do kremowego sosu truflowego, który doskonale komponuje się z daniami z makaronu, takimi jak tagliatelle czy typowe istryjskie fuži. Łyżkę Tartufaty podgrzać razem z masłem, dodać śmietanę, krótko wymieszać i polać gotowy…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflami letnimi i białymi, Zigante Tartufi, 180 g
- 98,90 zł
- Tartufatę można stosować do smarowania pieczywa lub bazę do kremowego sosu truflowego, który doskonale komponuje się z daniami z makaronu, takimi jak tagliatelle czy typowe istryjskie fuži. Łyżkę Tartufaty podgrzać razem z masłem, dodać śmietanę, krótko wymieszać i polać gotowy…
- Dodaj do koszyka
-
Krem truflowy z truflami letnimi i białymi, Zigante Tartufi, 80 g
- 62,24 zł
- Tartufatę można stosować do smarowania pieczywa lub bazę do kremowego sosu truflowego, który doskonale komponuje się z daniami z makaronu, takimi jak tagliatelle czy typowe istryjskie fuži. Łyżkę Tartufaty podgrzać razem z masłem, dodać śmietanę, krótko wymieszać i polać gotowy…
- Dodaj do koszyka
-
- Out of Stock
Trufla biała – tuber magnatum pico, La bilancia – Tartufi di qualita, 30g
- 808,35 zł
- Występuje od końca września do 31 grudnia. Pochodzenie to obszar Piemontu/Alby i Emilia-Romania. Sortowanie odbywa się od 25g-100g. (Czasami większe) Brązowo-białe trufle (tartufo bianco) o stosunkowo gładkiej powierzchni i intensywnym zapachu. Kolor miąższu różni się w zależności od drzewa odżywczego…
- Czytaj dalej
-
-
Asia Truffle Pelures, skórki/plastry trufli, w zimowym soku truflowym, Gaillard, 30 g
- 55,14 zł
- Składniki: Trufla azjatycka (Tuber indicum) w skórkach i plasterkach, sok z trufli zimowej (Tuber melanosporum), sól. Wyprodukowano we Francji.
- Dodaj do koszyka
-
Carpaccio z trufli letniej, Plantin, 100 g
- 152,62 zł
- Składniki: trufla letnia (Tuber Aestivum) 50%, oliwa z oliwek, aromat, sól. Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć możliwie najszybciej. Waga netto 50g
- Dodaj do koszyka
-
Carpaccio truflowe, z trufli letnich, Plantin, 40 g
- 92,28 zł
- Czarne letnie trufle pokrojone w cienkie plasterki konserwuje się w oliwie z oliwek i szczyptą soli. Znakomite do serów, makaronów i dań mięsnych. Składniki: oliwa z oliwek trufla letnia (Tuber Aestivum) 50%, aromat, sól. Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu i…
- Dodaj do koszyka
-
Trufle azjatyckie, całe, w zimowym soku truflowym, Gaillard, 50 g
- 75,09 zł
- Składniki: Cała trufla chińska (Tuber Indicum), sok z trufli zimowych (Tuber Melanosporum), sok z trufli chińskiej (Tuber Indicum), sól
- Dodaj do koszyka
-
Perły z łososia, Tartuflanghe, 200 g
- 134,03 zł
- Składniki: woda, KONCENTRAT ŁOSOSA (woda, ŁOSOSZ 33%, substancja konserwująca: E211), sól, substancja zagęszczająca: E401, wzmacniacz smaku: E621, OLEJ Z WĄTROBY Z DORSZA, aromaty, substancja zakwaszająca: E330, barwniki: E120, E160c. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 30 dni.…
- Dodaj do koszyka
-
Risotto truflowe, Tartuflanghe, 300 g
- 34,40 zł
- Preparat w proszku do risotto z białą truflą. Ryż carnaroli. Składniki: SER suszony (MLEKO, sól, podpuszczka), SERWATKA w proszku, ŚMIETANA w proszku, maltodekstryna ziemniaczana, sól, MASŁO bezwodne, ŻÓŁTKO JAJA w proszku, suszona trufla biała (Tuber magnatum Pico) 0,16% (co odpowiada…
- Dodaj do koszyka
-
Letnia trufla, plastry, w oliwie z oliwek, Tartuflanghe, 340 g
- 508,78 zł
- Plastry letniej trufli w oliwie z oliwek. Składniki: Trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 50%, oliwa z oliwek, sól, aromat. Wskazówka dotycząca serwowania: Bezpośrednio na zimnych i ciepłych potrawach. Oliwę z oliwek można również wykorzystać jako smaczny dressing. Przechowywać w chłodnym…
- Dodaj do koszyka
-
Sos z białą truflą, tartuflanghe, 500 g
- 101,83 zł
- Składniki: Pieczarki uprawne (Agaricus bisporus), woda, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól, błonnik roślinny, trufla biała (Tuber magnatum pico), 0,3%, aromaty, skrobia kukurydziana, pieprz biały, cebula. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (+4°C)…
- Dodaj do koszyka
-
Ostra i pikantna przekąska truflowa, Tartuflanghe, 50 g
- 21,41 zł
- Pikantne orzechy i kukurydza z polewą z soku z trufli letniej. Składniki: ORZECHY NERKOWCA 27%, MIGDAŁY 27%, ORZECHY LASKOWE PIEMONTÓW 19%, kukurydza prażona (kukurydza 85%, olej słonecznikowy, sól) 19%, maltodekstryna ziemniaczana, sól, sok z trufli letniej (Tuber aestivum Vitt.) 1,3%,…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE Kawior Truflowy – „Perlage di Tartufo” z soku z trufli zimowych, 50 g
- 95,75 zł
- Perlage di Tartufo - Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli. Wysoce zaawansowana metoda „sferyfikacji” pozwala zamienić aromatyczny sok w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE masło truflowe z truflą letnią, 75 g
- 80,17 zł
- Masło z truflami. Składniki: MASŁO 91%, trufla letnia (tuber aestivum) 8%, sól, aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 15 dni. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE Przekąska, Chrupiąca kukurydza zalana sokiem truflowym, 50 g
- 20,73 zł
- Składniki: 93% prażona kukurydza (85% kukurydza, olej słonecznikowy, sól), 2,4% letni sok truflowy (Tuber aestivum Vitt), maltodekstryna ziemniaczana, sól, aromaty, pieprz, koncentrat (jabłko, marchew, hibiskus) naturalny aromat. Zamknięte w atmosferze ochronnej. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: pakowany w…
- Dodaj do koszyka