-
TARTUFLANGHE orzechy nerkowca zalane sokiem truflowym, 50 g
- 22,80 zł
- Składniki: 93% nerkowców, 2,4% letniego soku truflowego (Tuber aestivum Vitt), maltodekstryna ziemniaczana, sól, aromaty, pieprz, koncentrat (jabłko, marchew, hibiskus), naturalny aromat. Zamknięte w atmosferze ochronnej. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE DALBOSCO® Trufla biała w proszku, suszona, 60 g
- 87,45 zł
- Pierwsza przyprawa w postaci sproszkowanej białej trufli. Bardzo wszechstronny produkt z liofilizowaną włoską białą truflą, który może być stosowany jako wykończenie jako przyprawa bezpośrednio nad potrawami. Doskonałe do makaronów, risotto, mięs i ryb, zup, warzyw, tostów i jajek. Wypróbuj z…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE przekąska orzechy laskowe w soku truflowym, 50 g
- 25,15 zł
- Składniki: 93% ORZECHY LASKOWE (Nocciola Piemonte ChOG), 2,4% letni sok truflowy (Tuber aestivum Vitt), maltodekstryna ziemniaczana, sól, aromaty, pieprz, koncentrat (jabłko, marchew, hibiskus), naturalny aromat. Zamknięte w atmosferze ochronnej. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Migdały Tartuflanghe z polewą truflową, 50 g
- 23,97 zł
- Migdały zalane sokiem truflowym. Skład: migdały 93%, sok z trufli letnich (Tuber aestivum Vitt.) 2,4%, maltodekstryna ziemniaczana, sól, aromaty, pieprz, koncentraty (jabłko, marchew i hibiskus), naturalny aromat.
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE Miód akacjowy Picante, z chili i białą truflą, 40 g
- 51,12 zł
- Składniki: Miód akacjowy 98%, ekstrakty papryczki chili (Cayenne, Capsicum) 1%, liofilizowana włoska biała trufla (Tuber magnatum Pico) 0,05% (co odpowiada 0,3% świeżej trufli), naturalny aromat. Wskazówka dotycząca serwowania: Idealnie nadaje się jako dodatek do serów twardych i pleśniowych. Idealna przyprawa…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE Kawior Truflowy – „Perlage di Tartufo”, z soku z trufli zimowych, 200 g
- 238,50 zł
- Perlage di Tartufo - Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli. Wysoce rozwinięta metoda „sferyfikacji” umożliwia przekształcenie aromatycznego soku w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE Majonez z białą truflą, 85 g
- 54,23 zł
- Składniki: olej słonecznikowy, jaja pasteryzowane 12,5%, woda, ocet jabłkowy, ocet winny, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól, sok z cytryny, trufla biała (Tuber magnatum Pico) 0,06%, aromat naturalny, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po…
- Dodaj do koszyka
-
Perły z łososia, Tartuflanghe, 200 g
- 134,03 zł
- Składniki: woda, KONCENTRAT ŁOSOSA (woda, ŁOSOSZ 33%, substancja konserwująca: E211), sól, substancja zagęszczająca: E401, wzmacniacz smaku: E621, OLEJ Z WĄTROBY Z DORSZA, aromaty, substancja zakwaszająca: E330, barwniki: E120, E160c. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 30 dni.…
- Dodaj do koszyka
-
Risotto truflowe, Tartuflanghe, 300 g
- 34,40 zł
- Preparat w proszku do risotto z białą truflą. Ryż carnaroli. Składniki: SER suszony (MLEKO, sól, podpuszczka), SERWATKA w proszku, ŚMIETANA w proszku, maltodekstryna ziemniaczana, sól, MASŁO bezwodne, ŻÓŁTKO JAJA w proszku, suszona trufla biała (Tuber magnatum Pico) 0,16% (co odpowiada…
- Dodaj do koszyka
-
Letnia trufla, plastry, w oliwie z oliwek, Tartuflanghe, 340 g
- 508,78 zł
- Plastry letniej trufli w oliwie z oliwek. Składniki: Trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 50%, oliwa z oliwek, sól, aromat. Wskazówka dotycząca serwowania: Bezpośrednio na zimnych i ciepłych potrawach. Oliwę z oliwek można również wykorzystać jako smaczny dressing. Przechowywać w chłodnym…
- Dodaj do koszyka
-
Sos z białą truflą, tartuflanghe, 500 g
- 101,83 zł
- Składniki: Pieczarki uprawne (Agaricus bisporus), woda, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sól, błonnik roślinny, trufla biała (Tuber magnatum pico), 0,3%, aromaty, skrobia kukurydziana, pieprz biały, cebula. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce (+4°C)…
- Dodaj do koszyka
-
Ostra i pikantna przekąska truflowa, Tartuflanghe, 50 g
- 21,41 zł
- Pikantne orzechy i kukurydza z polewą z soku z trufli letniej. Składniki: ORZECHY NERKOWCA 27%, MIGDAŁY 27%, ORZECHY LASKOWE PIEMONTÓW 19%, kukurydza prażona (kukurydza 85%, olej słonecznikowy, sól) 19%, maltodekstryna ziemniaczana, sól, sok z trufli letniej (Tuber aestivum Vitt.) 1,3%,…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE Kawior Truflowy – „Perlage di Tartufo” z soku z trufli zimowych, 50 g
- 95,75 zł
- Perlage di Tartufo - Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli. Wysoce zaawansowana metoda „sferyfikacji” pozwala zamienić aromatyczny sok w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE masło truflowe z truflą letnią, 75 g
- 80,17 zł
- Masło z truflami. Składniki: MASŁO 91%, trufla letnia (tuber aestivum) 8%, sól, aromat. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i zużyć w ciągu 15 dni. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE Przekąska, Chrupiąca kukurydza zalana sokiem truflowym, 50 g
- 20,73 zł
- Składniki: 93% prażona kukurydza (85% kukurydza, olej słonecznikowy, sól), 2,4% letni sok truflowy (Tuber aestivum Vitt), maltodekstryna ziemniaczana, sól, aromaty, pieprz, koncentrat (jabłko, marchew, hibiskus) naturalny aromat. Zamknięte w atmosferze ochronnej. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: pakowany w…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE DALMARE® krewetki czerwone w proszku, suszone, 50 g
- 126,69 zł
- Składniki: Mąka ryżowa, CZERWONE KREWETKI 22%, sól, proszek pomidorowy, naturalny aromat, pieprz, cukier, kapary, papryczka chili, zioła, sok z cytryny. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem słonecznym.
- Dodaj do koszyka