Owoce yuzu mają bardziej złożony smak niż cytryny. Sok i skórka są teraz popularne również w kuchniach europejskich. Świetny dodatek do sosów, dressingów lub ciast. Ale z odrobiną yuzu można również zamienić napoje w coś wyjątkowego.
Naturalny aromat w proszku typu „Ser włoski”. Idealny do aromatyzowania lub zapiekania. Naturalny aromat w proszku Włoski ser. Składniki: Aromat (MLEKO). Dawkowanie: 2 - 20g/kg. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Wyprodukowane w Hiszpanii. Właściwości: Białko z mleka zwierzęcego.
Dzięki technologii zamrażania delikatnie kwaśny aromat truskawek w suszonych kawałkach owoców (2 - 10 mm) jest doskonale zachowany i ma atrakcyjny efekt chrupkości. Firma Sosa znana jest w Hiszpanii od kilku pokoleń z wysokiej jakości narzędzi cukierniczych. W ich asortymencie…