Składniki: Substancja glazurująca: wosk pszczeli E901. Dawkowanie: 0,5 - 3 g/ 100 g. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: bezglutenowy, Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Składniki: skrobia ziemniaczana, mąka z ciecierzycy, sól, substancja zagęszczająca: guma guar E412, naturalny barwnik: ekstrakt z kurkumy, beta-karoten E160a. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Żelatyna w proszku, rozpuszczalna na gorąco, z wieprzowiny. Składniki: żelatyna zwierzęca (SIARCZYNY). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Dawkowanie: 8-16g/kg. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Zagęszczacz: karagen E407. Nierozpuszczalny w zimnej wodzie, słabo rozpuszczalny w gorącej wodzie (+80°C - +90°C), nierozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych lub olejach roślinnych. Dawkowanie: 2-15g/kg. Przechowywać w chłodnym, suchym i chronionym przed światłem. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Skład: prażone MIGDAŁY, cukier, emulgator: LECYTYNA SOJOWA. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Przechowywać bez przykrycia w temperaturze od +2°C do +6°C i zużyć w ciągu 7 dni. Wyprodukowane w Hiszpanii. Cechy: Certyfikat koszerności.