Cukier o smaku fiołkowym. Składniki: cukier, aromat, barwnik: naturalny ekstrakt z czerwonej kapusty, E122*, E131, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. *E122 może wpływać na aktywność i uwagę dzieci. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem. Właściwości: Barwniki azowe.…
Cukier do kremówki, pasta. Skład: cukier, syrop glukozowy, woda. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w temperaturze od +15° do +25°C. Wartości odżywcze na 100g Energia 1496 kJ/352 kcal Tłuszcz 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g Węglowodany…
Składniki: Cynamon w proszku, kolendra w proszku, mielony kwiat muszkatołowy i anyż, mielony czarny pieprz i goździki w proszku. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Skład: prażone MIGDAŁY, cukier, emulgator: LECYTYNA SOJOWA. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Przechowywać bez przykrycia w temperaturze od +2°C do +6°C i zużyć w ciągu 7 dni. Wyprodukowane w Hiszpanii. Cechy: Certyfikat koszerności.