-
Ser bulwa Belper, 65g
- 89,47 zł
- Dodaj do koszyka
-
Ser Parmigiano Reggiano, pierwsza jakość, minimum 22 miesięcy dojrzewający, około 350g
- 66,39 zł
- Parmigiano Reggiano ChNP, twardy ser wytwarzany z surowego mleka, o zawartości tłuszczu co najmniej 32% w suchej masie. Skład: MLEKO KROWIE, sól, podpuszczka.
- Dodaj do koszyka
-
Red Vino, ser z czerwonym winem, ser Kober, bio, ok. 200 g
- 68,13 zł
- DE-ÖKO-039 Dojrzewanie z czerwonym winem tworzy owocowe aromaty w bardzo kremowym serze z delikatnymi przyprawami - idealne połączenie. CO Z NIM PIJESZ - Jeśli jest to wino czerwone, to jest ono bardziej powściągliwe pod względem wagi i garbników. Jeśli wino…
- Dodaj do koszyka
-
Ser owczy Pecorino z chilli 3 miesięczny, około 700g
- 135,21 zł
- Ser twardy z dodatkiem chili, o zawartości tłuszczu 45% w fazie suchej. Składniki: pasteryzowane MLEKO OWCZE, chili 1%, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego, sól. Plastikowa osłona nie nadaje się do spożycia. Należy pamiętać, że po otwarciu konieczne jest krótkie schnięcie. Wszelkie…
- Dodaj do koszyka
-
Rolka z sera koziego ze szlachetną pleśnią, Reine des Caprin, 1 kg
- 120,07 zł
- Klasyczny miękki ser kozi ze szlachetną pleśnią. Drobno kwaśny, mleczny i świeży, z delikatną kozią nutą. Miękki ser kozi z pasteryzowanego mleka koziego ze szlachetną pleśnią, tłuszczem tj. 45%. Składniki: Pasteryzowane MLEKO KOZIE, sól, mikrobiologiczny substytut podpuszczki, bakterie kwasu mlekowego,…
- Dodaj do koszyka
-
Mini Duc Truffle, miękki ser z warstwą truflową, mleko krowie, bio, 100 g
- 52,59 zł
- FR-BIO-01 Kremowy ser miękki. Wypełniony paskiem chrupiących kawałków trufli. Z przyjemną truflową nutą. Ser przyjemność lub nagroda! ORGANICZNY Francuski ser miękki z truflą, 73% tłuszczu tj. Tr.. Składniki: Ser miękki* (MLEKO KROWIE*, ŚMIETANA*, sól kamienna, podpuszczka, substancja wiążąca: chlorek wapnia,…
- Dodaj do koszyka
-
Manouri ChNP/ChNP, ser grecki z mleka owczego, Hotos, 200 g
- 23,08 zł
- Młodszy brat Fety. Wyprodukowany na bazie serwatki z dodatkiem śmietany owczej i koziej. Bardzo delikatna kwasowość, czysto mleczna, kremowa. Specjalista w kuchni zimnej i ciepłej. Panierowane w panko lub sezamie, wystarczy podsmażyć na patelni. Do tego trochę miodu. Pyszny!! Ser…
- Dodaj do koszyka