-
Ser bulwa Belper, 65g
- 89,47 zł
- Dodaj do koszyka
-
Ser Parmigiano Reggiano, pierwsza jakość, minimum 22 miesięcy dojrzewający, około 350g
- 66,39 zł
- Parmigiano Reggiano ChNP, twardy ser wytwarzany z surowego mleka, o zawartości tłuszczu co najmniej 32% w suchej masie. Skład: MLEKO KROWIE, sól, podpuszczka.
- Dodaj do koszyka
-
Mały kwiat alpejski, ser z mleka krowiego, dojrzewający 4 miesiące, krążek, ok. 1,2 kg
- 306,60 zł
- Mały kwiat alpejski celebruje różnorodność wyjątkowej flory alpejskiej. Wyprodukowany i dojrzewający w mleczarni Huban w Vorarlberg w Austrii, ser w wieku 4 miesięcy jest transportowany do Kaeskuche, jaskini dojrzewania w Allgäu, gdzie miesza się go z mieszanką suszonych i jadalnych…
- Dodaj do koszyka
-
Ser Comté AOP, dojrzewający powyżej 12 miesięcy, ser Kober, ok. 1000 g
- 251,04 zł
- Prawdopodobnie najpopularniejszy ser we Francji: Comté z Jury Francuskiej. JAK SMAKUJE? Po 12 miesiącach Comté jest mocne, ostre i ma orzechowo-słodki smak. Comté to ser dla czystej przyjemności, który długo rozpływa się w ustach. Wystarczy dodać kawałek chleba. Kompletny. Francuski…
- Dodaj do koszyka
-
Ser owczy Pecorino z chilli 3 miesięczny, około 700g
- 135,21 zł
- Ser twardy z dodatkiem chili, o zawartości tłuszczu 45% w fazie suchej. Składniki: pasteryzowane MLEKO OWCZE, chili 1%, podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego, sól. Plastikowa osłona nie nadaje się do spożycia. Należy pamiętać, że po otwarciu konieczne jest krótkie schnięcie. Wszelkie…
- Dodaj do koszyka
-
Rolka z sera koziego ze szlachetną pleśnią, Reine des Caprin, 1 kg
- 120,07 zł
- Klasyczny miękki ser kozi ze szlachetną pleśnią. Drobno kwaśny, mleczny i świeży, z delikatną kozią nutą. Miękki ser kozi z pasteryzowanego mleka koziego ze szlachetną pleśnią, tłuszczem tj. 45%. Składniki: Pasteryzowane MLEKO KOZIE, sól, mikrobiologiczny substytut podpuszczki, bakterie kwasu mlekowego,…
- Dodaj do koszyka