Skip to content
3186,79 zł Wózek
  • Strona główna
  • O firmie
  • Referencje
  • Moje konto
  • Aktualności
  • Kontakt
Menu
  • Strona główna
  • O firmie
  • Referencje
  • Moje konto
  • Aktualności
  • Kontakt
  • Strona główna
  • O firmie
  • Referencje
  • Moje konto
  • Aktualności
  • Kontakt
Menu
  • Strona główna
  • O firmie
  • Referencje
  • Moje konto
  • Aktualności
  • Kontakt
3186,79 zł Wózek
  • Aktualności
  • Kontakt
  • Koszyk
  • Moje konto
  • O firmie
  • Polityka prywatności
  • Referencje
  • Regulamin
  • Sklep
  • Strona główna
  • Zamówienie
  • Produkty żelujące – żelatyny

    1. Strona Główna>
    2. Produkty>
    3. Cukiernictwo - Patisserie>
    4. Produkty żelujące – żelatyny
    Zobacz koszyk „Quelli, Zagęszczacz do napojów, Döhler, 5 kg” został dodany do koszyka.
    • Proszek żelujący Agar-Agar, 25 g
      • Proszek żelujący Agar-Agar, 25 g
      • Proszek żelujący Agar-Agar, 25 g

      • 16,45 zł
      • Nazwa agar-agar pochodzi z języka malajskiego i oznacza „żelujące jedzenie z alg”. Jest to środek żelujący podobny do żelatyny, ale o większej sile żelowania i wyłącznie pochodzenia roślinnego. Agar-agar wytwarzany jest z krasnorostów, pochodzących z azjatyckich wybrzeży Pacyfiku. Dawkowanie: Jedna…
      • Dodaj do koszyka
    • Triquell Kaltsaftbinder – środek zagęszczający i wiążący do mas owocowych, 1 kg
      • Triquell Kaltsaftbinder – środek zagęszczający i wiążący do mas owocowych, 1 kg
      • Triquell Kaltsaftbinder – środek zagęszczający i wiążący do mas owocowych, 1 kg

      • 99,63 zł
      • Zagęszczacz do soków owocowych Triquell Cold Juice to idealny środek wiążący do zagęszczania nadzień owocowych. Jest bezsmakowy, odporny na pieczenie i mrożenie oraz wysoce przezroczysty. Nowa jakość! Bezpieczne stosowanie bez grudek. Podstawowy przepis: 100-150 g Triquell, 300 g cukru i…
      • Dodaj do koszyka
    • Super Neutrose, zagęszczacz i środek żelujący, 1 kg
      • Super Neutrose, zagęszczacz i środek żelujący, 1 kg
      • Super Neutrose, zagęszczacz i środek żelujący, 1 kg

      • 368,08 zł
      • Zagęszczacz lub substancja żelująca w postaci proszku. Zapobiega krystalizacji i zapewnia kremową konsystencję lodów i sorbetów. Można go stosować do wypieków, wyrobów cukierniczych, majonezów i sosów sałatkowych. Dodaje Twoim produktom smaku, a także zapewnia optymalną jakość i trwałość. Wymieszaj proszek…
      • Dodaj do koszyka
    • Pectine Jaune – środek żelujący do past owocowych i do mas nadzieniowych, 1 kg
      • Pectine Jaune – środek żelujący do past owocowych i do mas nadzieniowych, 1 kg
      • Pectine Jaune – środek żelujący do past owocowych i do mas nadzieniowych, 1 kg

      • 366,12 zł
      • Pektyna żółta/żółta to mieszanka pektyn roślinnych do past owocowych i nadzień do ciast, którą można stosować z miąższem owocowym lub bez. Składniki należy połączyć z Pektyną żółtą i wmieszać do płynnej mieszanki, aż do uzyskania konsystencji bez grudek. Pektyna szybko…
      • Dodaj do koszyka
    • Żelatyna w proszku, biała, 160 stopni Blooma, 1 kg
      • Żelatyna w proszku, biała, 160 stopni Blooma, 1 kg
      • Żelatyna w proszku, biała, 160 stopni Blooma, 1 kg

      • 128,52 zł
      • Na 1 litr płynu potrzeba około 45–55 g proszku (10 g = 1 czubata łyżka stołowa). Wymieszaj proszek z połową zimnego płynu i odstaw na 10 minut, aby napęczniał. Pozostały płyn zagotuj i wmieszaj do napęczniałej żelatyny. Idealny do: -…
      • Dodaj do koszyka
    • Pectin Extra Slow, Louis Francois, 1 kg
      • Pectin Extra Slow, Louis Francois, 1 kg
      • Pectin Extra Slow, Louis Francois, 1 kg

      • 473,22 zł
      • Środek żelujący. Składniki: Substancje żelujące: E440, sacharoza. Orientacyjne dawkowanie: 0,3% do 0,6%. Chronić przed wilgocią i ciepłem. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
      • Dodaj do koszyka
    • Tortenguss Doppel gel – bezbarwnagalaretka do owoców, Dreidoppel, nr 303, 1 kg
      • Tortenguss Doppel gel – bezbarwnagalaretka do owoców, Dreidoppel, nr 303, 1 kg
      • Tortenguss Doppel gel – bezbarwnagalaretka do owoców, Dreidoppel, nr 303, 1 kg

      • 632,22 zł
      • Doppelgel A to trwały środek żelujący o neutralnym smaku. Sposób użycia: Dodać 20 g Doppelgelu do 1 litra wody lub soku owocowego i 250-300 g cukru. Wymieszać żel z cukrem, dodać do płynu i krótko zagotować. Następnie natychmiast rozprowadzić na…
      • Dodaj do koszyka
    • Quelli, Zagęszczacz do napojów, Döhler, 5 kg
      • Quelli, Zagęszczacz do napojów, Döhler, 5 kg
      • Quelli, Zagęszczacz do napojów, Döhler, 5 kg

      • 333,64 zł
      • Zagęszczacz Quelli Cold Juice to idealny środek wiążący do zagęszczania nadzień owocowych. Jest bezsmakowy, odporny na rozcięcie, pieczenie i mrożenie oraz wysoce przezroczysty. Nowa jakość! Bezpieczne stosowanie bez grudek. Podstawowy przepis: 100-120 g Quelli, 200 g cukru i 1 litr…
      • Dodaj do koszyka
    • Quelli, Zagęszczacz do napojów, Döhler, 500 g
      • Quelli, Zagęszczacz do napojów, Döhler, 500 g
      • Quelli, Zagęszczacz do napojów, Döhler, 500 g

      • 38,45 zł
      • Zagęszczacz Quelli Cold Juice to idealny środek wiążący do zagęszczania nadzień owocowych. Jest bezsmakowy, odporny na rozcięcie, pieczenie i mrożenie oraz wysoce przezroczysty. Nowa jakość! Bezpieczne stosowanie bez grudek. Podstawowy przepis: 100-120 g Quelli, 200 g cukru i 1 litr…
      • Dodaj do koszyka
    • Pektyna amidowana (AMID AF 010), do produktów o wysokim PH i niskiej zawartości cukru, 1 kg
      • Pektyna amidowana (AMID AF 010), do produktów o wysokim PH i niskiej zawartości cukru, 1 kg
      • Pektyna amidowana (AMID AF 010), do produktów o wysokim PH i niskiej zawartości cukru, 1 kg

      • 376,38 zł
      • Pektyna Amid AF 010 to pektyna o niskiej zawartości metylu, stosowana powszechnie w produkcji kremów owocowych. Pomimo niskiej zawartości cukru, zapewnia stabilną zdolność żelowania, gwarantując tym samym wysokie bezpieczeństwo produktu. Pektyna Amid AF 010 może być stosowana w zakresie pH…
      • Dodaj do koszyka
    • Pectine RS 150 – środek żelujący do dżemów i konfitur, 1 kg
      • Pectine RS 150 – środek żelujący do dżemów i konfitur, 1 kg
      • Pectine RS 150 – środek żelujący do dżemów i konfitur, 1 kg

      • 409,59 zł
      • Pektyna RS 150 – Rapid-Set to pektyna roślinna do utwardzania dżemów i marmolad. Składniki należy połączyć z pektyną RS 150 (maks. 5 g/1 kg) i wmieszać do płynnej mieszanki, aż do uzyskania konsystencji bez grudek. Pektyna szybko rozpuszcza się w…
      • Dodaj do koszyka
    • Pectine NH – środek żelujący do polew z rozdrobnionymi owocami, 1 kgPectine NH – środek żelujący do polew z rozdrobnionymi owocami, 1 kg
      • Pectine NH – środek żelujący do polew z rozdrobnionymi owocami, 1 kgPectine NH – środek żelujący do polew z rozdrobnionymi owocami, 1 kg
      • Pectine NH – środek żelujący do polew z rozdrobnionymi owocami, 1 kg

      • 462,24 zł
      • Pektyna NH – Nappage to mieszanka pektyn roślinnych o uniwersalnym zastosowaniu, szczególnie odpowiednia do żelowanych polew i nadzień z miąższem/purée owocowym. Połącz składniki z Pektyną NH i wmieszaj do płynnej mieszanki, aż do uzyskania konsystencji bez grudek. Pektyna rozpuszcza się…
      • Dodaj do koszyka
    • Pectagel Rose – środek żelujący i zagęszczający do lodów i sorbetów, 1 kg
      • Pectagel Rose – środek żelujący i zagęszczający do lodów i sorbetów, 1 kg
      • Pectagel Rose – środek żelujący i zagęszczający do lodów i sorbetów, 1 kg

      • 608,04 zł
      • Pectagel Rose to mieszanka pektyn pochodzenia roślinnego. Służy jako środek żelujący i zagęszczający, specjalnie do lodów i sorbetów, zapewniając wyjątkowo kremową konsystencję. Połącz składniki z Pectagel Rose i wmieszaj do płynnej mieszanki, aż do uzyskania konsystencji bez grudek. Pektyna szybko…
      • Dodaj do koszyka
    • Galaretka bezbarwna „Miroir/ Lady Fruit”, 5 kg
      • Galaretka bezbarwna „Miroir/ Lady Fruit”, 5 kg
      • Galaretka bezbarwna „Miroir/ Lady Fruit”, 5 kg

      • 405,00 zł
      • Gotowy do użycia, bezzapachowy żel do tworzenia luster na tortach kremowych. Odmierz potrzebną ilość neutralnego żelu LF Miroir. W razie potrzeby można zmienić kolor lub smak. Dokładnie wymieszaj przed użyciem. Pozostaw na co najmniej 15 minut przed pokrojeniem. Składniki: Woda,…
      • Dodaj do koszyka
    • Proszek żelujący Instant Jelly, 2 x 2,5 kg
      • Proszek żelujący Instant Jelly, 2 x 2,5 kg
      • Proszek żelujący Instant Jelly, 2 x 2,5 kg

      • 1064,88 zł
      • Galaretka instant w proszku to stabilny w kwasach, instant żelujący środek, który umożliwia uzyskanie gładkich, przezroczystych i łatwych do krojenia galaretek do wszelkiego rodzaju ciast owocowych. Proszek składa się z cukru, skrobi i zagęszczaczy. Wymieszaj 50 g galaretki instant i…
      • Dodaj do koszyka
    • Proszek żelujący Instant Jelly, 2,5 kg
      • Proszek żelujący Instant Jelly, 2,5 kg
      • Proszek żelujący Instant Jelly, 2,5 kg

      • 586,44 zł
      • Galaretka instant w proszku to stabilny w kwasach, instant żelujący środek, który umożliwia uzyskanie gładkich, przezroczystych i łatwych do krojenia galaretek do wszelkiego rodzaju ciast owocowych. Proszek składa się z cukru, skrobi i zagęszczaczy. Wymieszaj 50 g galaretki instant i…
      • Dodaj do koszyka
    • Guma arabska w proszku, jako środek żelujący i obróbki powierzchni, 1 kg
      • Guma arabska w proszku, jako środek żelujący i obróbki powierzchni, 1 kg
      • Guma arabska w proszku, jako środek żelujący i obróbki powierzchni, 1 kg

      • 349,82 zł
      • Guma arabska jest pozyskiwana z soku akacji afrykańskiej. Ten naturalny dodatek jest stosowany głównie jako zagęstnik i stabilizator. W cukiernictwie zapobiega krystalizacji cukru, w lodach może kontrolować niepożądane tworzenie się dużych kryształów, a w mieszankach tłuszczowo-wodnych stabilizuje emulsję. Guma arabska…
      • Dodaj do koszyka
    • Effekt-Gelierguß – środek żelujący, Böhringer, nr 943242, 1 kg
      • Effekt-Gelierguß – środek żelujący, Böhringer, nr 943242, 1 kg
      • Effekt-Gelierguß – środek żelujący, Böhringer, nr 943242, 1 kg

      • 335,77 zł
      • Żelujący środek w proszku do klasycznych galaretek. Wysoki połysk, wyjątkowo odporny na kwasy owocowe i bardzo ekonomiczny. Sposób użycia: 20 g żelującego środka, ok. 200 g cukru, 1 litr wody. Składniki: Substancje zagęszczające: karagen i mączka chleba świętojańskiego, dekstroza, regulatory…
      • Dodaj do koszyka
    • Żelatyna w listkach – srebrna, ok. 420 listków (160 stopni Blooma), 1 kg
      • Żelatyna w listkach – srebrna, ok. 420 listków (160 stopni Blooma), 1 kg
      • Żelatyna w listkach – srebrna, ok. 420 listków (160 stopni Blooma), 1 kg

      • 228,50 zł
      • Żelatyna jest bezbarwna, bezwonna i bezsmakowa, wytwarzana jest ze skórek wieprzowych. Jej siła wiązania mierzona jest w bloom. Srebrna (160 bloom, Art. 10258): do kremów, musów, terriny i galaretek smakowych. Złota (210 bloom, Art. 10257): jak srebrne i klarowne galaretki…
      • Dodaj do koszyka
    • Żelatyna w listkach – złota, ok. 500 listków (210 stopni Blooma), 1 kg
      • Żelatyna w listkach – złota, ok. 500 listków (210 stopni Blooma), 1 kg
      • Żelatyna w listkach – złota, ok. 500 listków (210 stopni Blooma), 1 kg

      • 243,00 zł
      • Żelatyna jest bezbarwna, bezwonna i bezsmakowa, wytwarzana jest ze skórek wieprzowych. Jej siła wiązania mierzona jest w bloom. Srebrna (160 bloom, Art. 10258): do kremów, musów, terriny i galaretek smakowych. Złota (210 bloom, Art. 10257): jak srebrne i klarowne galaretki…
      • Dodaj do koszyka
    • Żelatyna w listkach – platynowa, ok. 500 listków (230 stopni Blooma), 1 kg
      • Żelatyna w listkach – platynowa, ok. 500 listków (230 stopni Blooma), 1 kg
      • Żelatyna w listkach – platynowa, ok. 500 listków (230 stopni Blooma), 1 kg

      • 260,11 zł
      • Dodaj do koszyka
    • Żelatyna wieprzowa (300 stopni Blooma), 1 kg
      • Żelatyna wieprzowa (300 stopni Blooma), 1 kg
      • Żelatyna wieprzowa (300 stopni Blooma), 1 kg

      • 195,48 zł
      • Żelatyna nadaje się do przygotowywania wszelkiego rodzaju galaretek mięsnych, kotletów galaretowych, golonki wieprzowej w galarecie, peklowanej wołowiny, galaretki konserwowej, szynki gotowanej, dań w puszkach itp. Nadaje się również do wszelkiego rodzaju galaretek rybnych, węgorza, kraba i śledzia w galarecie. Desery…
      • Dodaj do koszyka

    Kategorie produktów

    • Napoje bezalkoholowe
    • Cukiernictwo - Patisserie
      • Cukier
      • Patisserie ozdoby do deserów
      • Aromaty i pasty do aromatyzowania firmy Jansen
      • Nadzienia do pralinek
      • Barwniki jadalne
      • Aromaty i pasty do aromatyzowania firmy Dreidoppel
      • Produkty firmy Carma
      • Pozostałe
      • Kwiaty jadalne i ekstrakty z kwiatów
      • Produkty firmy Fabbri
      • Kremy i masy w proszku
      • Produkty firmy Monin
      • Creme brulee
      • Syropy
      • Sosy do deserow i Toppings
      • Formy z ciasta do deserów / pasztetów
      • Firma Flips i Toppings
      • Mrożone desery
      • Produkty żelujące – żelatyny
      • Torrone / Turron
      • Nugat i marcepan
      • Wanilia i produkty z wanilii
      • Opłatki do ciast i ciastek
    • Sery
    • Kaczki; gęsi; foie gras – świeże i w konserwach
    • Prosecco & wina bezalkoholowe
    • Barwniki; aromaty; lakiery jadalne
    • Kiełbasy; salami; szynki
    • Octy; oliwy; oleje
    • Kawior; ostrygi; produkty rybne i z owoców morza
    • NOWOŚĆ! Mięso sous-vide & burger
    • Octy i oleje
    • Mąka; zboże; panierki; środki wybielające; mieszanki do wypieków
    • Produkty ze świńki rasy mangalica
    • Kuchnia afrykańska
    • Pieczywa i ciasta
    • Ryż; rośliny strączkowe; orzechy; kasztany
    • Sous-vide produkty podgotowane i burgery
    • Kuchnia meksykańska
    • Noże i dodatki
    • Sól; pieprz; musztardy; przyprawy; aromaty; suszone warzywa
    • Trufla świeża & produkty truflowe
    • Hiszpańskie szynki
    • Kuchnia australijska
    • Kuchnia molekularna
    • Przyprawy
    • Kuchnia azjatycka & etniczna
    • Produkty Vulcano
    • Owoce; puree z owoców; produkty z owoców
    • NOWOŚĆ! Smardze; borowiki; grzyby suszone
    • Musztardy
    • BIO produkty
    • Świeże Mięso Świata
    • Ciastka; pralinki; snacki
    • Urządzenia kuchenne
    • Warzywa
    • Vegan Food
    • Świat Ryb i owoców morza
    • Miody; konfitury
    • Non Food / Sprzęty
    • Demi Glace; sosy; Fonds; zupy; pesto
    • Couverture; formy czekoladowe; pozostałe wyroby czekoladowe
    • Kalendarze Adwentowe
    • Kawa i herbata
    • Makarony świeże; suszone; gnocchi
    • Sosy i przyprawy do grilla
    • Marynaty; konserwy; przystawki

    Koszyk

    Bądź na bieżąco

    Informacje ogólne

    • O firmie
    • Referencje
    • Kontakt
    • Moje konto
    • Regulamin
    Copyright - Luxdood, Wykonanie - PogoProjekt.pl – strony internetowe
    ×

    Koszyk