Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Składniki: Sacharoza, syrop glukozowy, propelent: dwutlenek węgla (E290), laktoza, woda. Do użytku…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Skład: polewa czekoladowa (cukier, masło kakaowe, mleko w proszku, laktoza, odtłuszczone mleko…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Składniki: Cukier, masło kakaowe, syrop glukozowy, pełne mleko w proszku, 5,2% sproszkowanego…
Ciekawy efekt dla każdego podniebienia: posypka „popping”. Nadaje się do posypywania i dekorowania lodów, musów, deserów, ciast itp. W połączeniu z płynami tworzy w ustach chrupiącą, strzelistą niespodziankę. Skład: Cukier, 22% miazga kakaowa, 12% masło kakaowe, glukoza, propelent: dwutlenek węgla…
Łagodny aromat mango w tych kawałkach (2-10 mm) jest doskonale zachowany dzięki liofilizacji. Firma Sosa znana jest w Hiszpanii od kilku pokoleń z wysokiej jakości narzędzi cukierniczych. W ich asortymencie znajdziesz doskonałe pulpy orzechowe, liofilizowane owoce i proszki owocowe, aromatyczne…