Składniki: Zagęszczacz: fosforan hydroksypropylowanego dialmidonu (E1442). Dawkowanie: 2 - 80 g/l na zimno i na ciepło. Nie do sprzedaży detalicznej. Do użytku profesjonalnego w żywności. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Pektyna jabłkowa nadaje się jako naturalny środek żelujący do produkcji klasycznych galaretek, dżemów i marmolad owocowych z przecierów owocowych, soków owocowych, kawałków i mieszanek owocowych oraz cukru i kwasu cytrynowego. Przykładowe dawkowanie: Wymieszaj 20 g pektyny, 1 kg owoców i…
Potrzebujesz formy silikonowej, której po prostu nie można kupić? To już nie problem, teraz możesz z łatwością samodzielnie wykonać kształt. Z darmowym MOLD HARD możesz łatwo stworzyć sztywną formę lub formę przedmiotu.