-
Truflowe chipsy, 45g
- 11,40 zł
- Dodaj do koszyka
-
Truflowe chipsy, 100g
- 21,89 zł
- Dodaj do koszyka
-
Sos truflowy z truflami letnimi w porcji, Valneria Tartufi, 12 ml
- 9,94 zł
- Baza z pieczarek, borowików i 5% letnich trufli, idealna do uszlachetniania sosów, masła, zup, dań mięsnych lub po prostu do dipów. Subtelny aromat trufli doskonale komponuje się z daniami mięsnymi i warzywnymi, ale świetnie komponuje się także z serami i…
- Dodaj do koszyka
-
- Out of Stock
Zimowa trufla z Francji 30g
- 300,30 zł
- Czytaj dalej
-
-
Przyprawa truflowa w proszku, z czarną truflą letnią, Zigante, 50 g
- 100,18 zł
- Przyprawa w proszku z liofilizowanymi (suszonymi) czarnymi truflami letnimi. Składniki: mąka ryżowa, sól, naturalne aromaty, 5% odwodnionej czarnej trufli letniej w proszku (Tuber aestivum vitt.; co odpowiada 25% świeżych trufli), mączka chleba świętojańskiego, aromaty, pieprz. Dawkowanie: 1/2 łyżeczki na porcję.…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE przekąska orzechy laskowe w soku truflowym, 50 g
- 25,15 zł
- Składniki: 93% ORZECHY LASKOWE (Nocciola Piemonte ChOG), 2,4% letni sok truflowy (Tuber aestivum Vitt), maltodekstryna ziemniaczana, sól, aromaty, pieprz, koncentrat (jabłko, marchew, hibiskus), naturalny aromat. Zamknięte w atmosferze ochronnej. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Masło truflowe z białą truflą Magnatum Pico, Valnerina Tartufi, 80 g
- 43,80 zł
- Wysokiej jakości masło z dodatkiem białej trufli, soli i aromatu. Idealny do przyprawiania risotto, mięsa, jajek, ryb i bruschetty. Składniki: MASŁO 94%, 4,5% siekana trufla Bianchetto (Tuber Borchii vitt.), 0,3% siekana biała trufla (Tuber Magnatum Pico), sól, aromaty. Po otwarciu…
- Dodaj do koszyka
-
Trufle letnie, trufle całe, w soku z trufli zimowej, Gaillard, 50 g
- 93,51 zł
- Całe letnie trufle w zimowym jusie truflowym (Tuber melanosporum). Składniki: Trufla letnia (Tuber Aestivum), sok z trufli zimowej (Tuber Melanosporum), sól.
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE orzechy nerkowca zalane sokiem truflowym, 50 g
- 22,80 zł
- Składniki: 93% nerkowców, 2,4% letniego soku truflowego (Tuber aestivum Vitt), maltodekstryna ziemniaczana, sól, aromaty, pieprz, koncentrat (jabłko, marchew, hibiskus), naturalny aromat. Zamknięte w atmosferze ochronnej. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
- Out of Stock
Trufla szlachetna zimowa – bulwa melanosporum, świeża, Hiszpania, listopad/marzec, 30g
- 279,81 zł
- Od listopada do marca z terenów południowej Katalonii, Teruel, Cuenca. Dobrze dojrzałe, głęboko czarne trufle z powierzchnią pokrytą średniej wielkości brodawkami i drobnymi białymi żyłkami w miąższu. . Czarna trufla zimowa jest używana głównie w wyśmienitej kuchni francuskiej.
- Czytaj dalej
-
-
- Out of Stock
Trufla szlachetna zimowa – bulwa melanosporum, świeża, Włochy, listopad/marzec, 30g
- 290,18 zł
- Od grudnia do marca z obszaru Umbrii (Norcia). Dobrze dojrzałe, głęboko czarne trufle z powierzchnią pokrytą średniej wielkości brodawkami i drobnymi białymi żyłkami w miąższu. Występowanie: ok. 75 ton/rok. Czarna trufla zimowa (tartufo nero) jest używana przede wszystkim w wyśmienitej…
- Czytaj dalej
-
-
Majonez truflowy z truflą zimową (Tuber Melanosporum), Plantin, 100 g
- 78,78 zł
- Delikatnie kremowe i aromatyzowane czarną truflą, pyszne jako dip lub wisienka na torcie na kanapce. Składniki: olej słonecznikowy, woda, JORK JAJSKI, GORCZYCA [GORCZYCA, woda, ocet, sól, cukier, substancja konserwująca: E 222 (SIARCZYN)], ocet winny czerwony [ocet winny czerwony, substancja konserwująca:…
- Dodaj do koszyka
-
Makaron truflowy, Barolo/czerwone wino, z letnią truflą 3%, Tartuflanghe, 250 g
- 72,24 zł
- Składniki: semolina z pszenicy durum, 20% JAJA, 4% wino Barolo DOCG, 3% trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.), sproszkowane buraki, aromaty, koncentrat pomidorowy 2-krotnie skoncentrowany. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Czas gotowania: 3-4 minuty. Na 4 porcje.
- Dodaj do koszyka
-
Migdały Tartuflanghe z polewą truflową, 50 g
- 23,97 zł
- Migdały zalane sokiem truflowym. Skład: migdały 93%, sok z trufli letnich (Tuber aestivum Vitt.) 2,4%, maltodekstryna ziemniaczana, sól, aromaty, pieprz, koncentraty (jabłko, marchew i hibiskus), naturalny aromat.
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE Kawior Truflowy – „Perlage di Tartufo”, z soku z trufli zimowych, 200 g
- 238,50 zł
- Perlage di Tartufo - Kawior truflowy wytwarzany jest z soku z czarnych trufli zimowych, który uzyskuje się podczas gotowania świeżych trufli. Wysoce rozwinięta metoda „sferyfikacji” umożliwia przekształcenie aromatycznego soku w drobne perełki, łącząc delikatny smak trufli z kolorem i konsystencją…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE Pasta z borowików z truflą bianchetto, 30 g
- 38,34 zł
- Skoncentrowana baza do przyrządzania sosów. Składniki: 73% borowiki (Boletus edulis i grzyby pokrewne), MLEKO, ŚMIETANA, 3% trufla Bianchetto (Tuber albidum), ŚMIETANA, MASŁO, 2% czarna trufla letnia (Tuber aestivum), cebula, marchew, mąka ziemniaczana, sól, pieprz, aromaty. Wskazówka dotycząca serwowania: Skrop borowiki…
- Dodaj do koszyka
-
TARTUFLANGHE DALBOSCO® Trufla biała w proszku, suszona, 60 g
- 85,88 zł
- Pierwsza przyprawa w postaci sproszkowanej białej trufli. Bardzo wszechstronny produkt z liofilizowaną włoską białą truflą, który może być stosowany jako wykończenie jako przyprawa bezpośrednio nad potrawami. Doskonałe do makaronów, risotto, mięs i ryb, zup, warzyw, tostów i jajek. Wypróbuj z…
- Dodaj do koszyka