-
Alginato E 401 750g
- 388,80 zł
- Dodaj do koszyka
-
Agar Agar E406 500g
- 324,32 zł
- Dodaj do koszyka
-
Pro Soufflé (Stabilizator), 500 g
- 334,69 zł
- Proszek do przygotowania neutralnego sufletu. Składniki: białko w proszku, maltodekstryna, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa E415. Dozowanie: 100 g/L Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Tempura de Blat, Mieszanka ciasta Tempura, 500 g
- 67,73 zł
- Składniki: SKROBIA PSZENNA, MĄKA PSZENNA, BŁONNIK PSZENNY, regulatory kwasowości: difosforany E450i, wodorowęglan sodu E500ii, sól, GLUTEN. Dozowanie: 35g tempura/50g zimnej wody. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Żelatyna w proszku, rozpuszczalna na gorąco, 220 bloom, 500 g
- 131,94 zł
- Żelatyna w proszku, rozpuszczalna na gorąco, z wieprzowiny. Składniki: żelatyna zwierzęca (SIARCZYNY). Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Dawkowanie: 8-16g/kg. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
- Dodaj do koszyka
-
Sosa Fondant Cukier, Pasta, 1kg
- 71,67 zł
- Cukier do kremówki, pasta. Skład: cukier, syrop glukozowy, woda. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu w temperaturze od +15° do +25°C.
- Dodaj do koszyka
-
Pro Pannacotta (karagen), stabilizator, E 407, 800 g
- 259,14 zł
- Zagęszczacz: karagen E407. Nierozpuszczalny w zimnej wodzie, słabo rozpuszczalny w gorącej wodzie (+80°C - +90°C), nierozpuszczalny w rozpuszczalnikach organicznych lub olejach roślinnych. Dawkowanie: 2-15g/kg. Przechowywać w chłodnym, suchym i chronionym przed światłem. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
- Dodaj do koszyka
-
Sosa Glukoza w proszku (39464), 500 g
- 46,84 zł
- Składniki: glukoza w proszku 33DE. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
- Dodaj do koszyka
-
Chabry suszone 40g
- 160,45 zł
- Dodaj do koszyka
-
Twaróg w proszku 2,5 kg
- 447,78 zł
- Dodaj do koszyka
-
Ostrygi w proszku 250g
- 516,75 zł
- Dodaj do koszyka
-
Pektyna owocowa NH czyli naturalny środek żelujący 500g
- 260,28 zł
- Pektyna jabłkowa nadaje się jako naturalny środek żelujący do produkcji klasycznych galaretek, dżemów i marmolad owocowych z przecierów owocowych, soków owocowych, kawałków i mieszanek owocowych oraz cukru i kwasu cytrynowego. Przykładowe dawkowanie: Wymieszaj 20 g pektyny, 1 kg owoców i…
- Dodaj do koszyka