Składniki: Zagęszczacz: fosforan hydroksypropylowanego dialmidonu (E1442). Dawkowanie: 2 - 80 g/l na zimno i na ciepło. Nie do sprzedaży detalicznej. Do użytku profesjonalnego w żywności. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Właściwości: Nie trzeba podawać wartości odżywczych.
Cukier o smaku fiołkowym. Składniki: cukier, aromat, barwnik: naturalny ekstrakt z czerwonej kapusty, E122*, E131, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy. *E122 może wpływać na aktywność i uwagę dzieci. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu i chronić przed światłem. Właściwości: Barwniki azowe.…
Owoce yuzu mają bardziej złożony smak niż cytryny. Sok i skórka są teraz popularne również w kuchniach europejskich. Świetny dodatek do sosów, dressingów lub ciast. Ale z odrobiną yuzu można również zamienić napoje w coś wyjątkowego. Skład 100% skórki yuzu.…